Ποδόσφαιρο

Τεράστια πρόκριση για τη Λειψία [vids]

Πέμπτη, 6 Απριλίου 2023 - 00:43

Στο ντέρμπι των προημιτελικών νίκησε 2-0 την Ντόρτμουντ, Πέρασε και η Στουτγκάρδη στα ημιτελικά του DFB Pokal.

Τεράστια πρόκριση για τη Λειψία [vids]

Εκτός κυπέλλου την Τρίτη το βράδυ έμεινε η Μπάγερν Μονάχου. Την Τετάρτη το βράδυ ήταν η σειρά της Ντόρτμουντ να υποστεί κάτι ανάλογο! Η Λειψία, ωστόσο, την νίκησε 2-0 και την απέκλεισε από τη συνέχεια του DFB Pokal. Γεγονός που κάνει την ομάδα του Μάρκο Ρόζε να «βλέπει» πώς μπορεί να πάρει την κούπα στο γερμανικό κύπελλο.

Η Λειψία ήταν εκείνη που άνοιξε το σκορ στο 22' με τον Βέρνερ. Με το γκολ αυτό έφερε το ματς στα μέτρα της, διατηρώντας τον έλεγχο. Ήταν, δε, η ομάδα που είχε τις καλύτερες στιγμές για να σκοράρει. Μιας και η Ντόρτμουντ έδειχνε να παίζει στην κόντρα και να συμβιβάζεται με τον συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού.

Αλλά το ματς παρέμεινε στο 1-0 ως τις καθυστερήσεις. Η Μπορούσια πίεσε, είχε τη φάση με τον Γκίτενς, αλλά ο Μπάλσβιτς κράτησε το 1-0. Έτσι, στο 90'+8 ήταν η σειρά του Κόμπελ να σκοράρει για το τελικό 2-0 που έστειλε τη Λειψία στην 4άδα του γερμανικού κυπέλλου. Μιας και η Ντόρτμουντ δείχνει να βρίσκεται σε… κρίση!

Από την άλλη πλευρά, στον πρώτο προημιτελικό της Τετάρτης, η Στουτγκάρδη επικράτησε 1-0 της Νυρεμβέργης. Το ματς ήταν ανοικτό ως το τελευταίο δεκάλεπτο. Εκεί που ο Μίλο σκόραρε, στο 83', για το 1-0 των «Σουηβών» που πέρασαν έτσι στην 4άδα του κυπέλλου Γερμανίας.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr