Ποδόσφαιρο

Ο Elite Ντελ Θέρο Γκράντε στο ντέρμπι [vid]

Πέμπτη, 6 Απριλίου 2023 - 22:28

Οι «φωνές» από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό για τον ορισμό του Γιόβιτς, ο τραυματισμός και το κώλυμα που δήλωσε ο Κροάτης, φέρνουν τον Ισπανό διαιτητή στη Λεωφόρο.

Ο Elite Ντελ Θέρο Γκράντε στο ντέρμπι [vid]

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.85 2.9 2.9 1.48 2.5 1.13 5.25 2 1.72 1.41 1.42 1.42

Απίθανα πράγματα! Η ΕΠΟ όρισε τον Φραν Γιόβιτς (α' κατηγορίας) στο ντέρμπι της Λεωφόρο. Με ανακοίνωσή της, το μεσημέρι, είχε ενημερώσει το φίλαθλο κοινό πώς είχε βρει αρχικά η ΚΕΔ έναν Elite διαιτητή από το Ισραήλ, που στην πορεία δήλωσε κώλυμα. Όμως, μετά τις έντονες αντιδράσεις τόσο του Παναθηναϊκού όσο και του Ολυμπιακού για τον μη ορισμό Elite διαιτητή, η κατάσταση έμπλεξε. Το απόγευμα της Πέμπτης, ο Κροάτης δήλωσε κώλυμα λόγω τραυματισμού.

Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα, ωστόσο, έδειχνε πώς θα άλλαζε ο διαιτητής με το σκηνικό που είχε διαμορφωθεί. Με δεδομένο ότι και οι δύο ομάδες είχαν κάνει αναφορά στην UEFA, τελικά βρέθηκε top class ρέφερι απόψε. Ο λόγος για τον Ισπανό Κάρλος Ντελ Θέρο Γκράντε. Δηλαδή μιας από τις κορυφαίες σφυρίχτρες στην Ευρώπη.

Διαιτητής πολύπειρος με μεγάλα ματς τόσο στη La Liga όσο και στο UEFA Champions League. Αλλά και στις μεγάλες διοργανώσεις εθνικών ομάδων. Όπως το EURO και το Nations League. Εξάλλου, την Τρίτη το βράδυ σφύριξε στον επαναληπτικό ημιτελικό του Copa del Rey ανάμεσε σε Αθλέτικ και Οσασούνα, στο Μπιλμπάο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.