Ποδόσφαιρο

Ο Ζάιρο άφησε ανοικτούς τους... λογαριασμούς [vid]

Πέμπτη, 6 Απριλίου 2023 - 23:44

Το γκολ του Βραζιλιάνου επιθετικού διαμόρφωσε το 1-1 στο ματς της Πάφου με την Ομόνοια, τον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου Κύπρου.

Ο Ζάιρο άφησε ανοικτούς τους... λογαριασμούς [vid]

Ισόπαλος έληξε ο πρώτος ημιτελικός του κυπριακού κυπέλλου ανάμεσα στην Πάφο και την Ομόνοια. Το ματς στο «Στέλιος Κυριακίδης» έληξε ισόπαλο 1-1 και η πρόκριση στον τελικό θα κριθεί στον επαναληπτικό του «ΓΣΠ», στις 26 Απριλίου.

Ο ημιτελικός άρχισε ιδανικά για την Ομόνοια. Γκολ του Κακουλλή στο 3' που δεν μέτρησε, σωστά, καθώς ήταν οφσάιντ. Αλλά στο 5' ήρθε το 0-1. Η μακρινή κάθετη πάσα του Μπασιρού βρήκε τον Λοΐζου, που τελείωσε ιδανικά τη φάση και σκόραρε. Οι «πράσινοι» άγγιξαν το 0-2 στο 19' με το δοκάρι του Ανσαριφάρντ. Ωστόσο, το ίδιο έγινε και στο 32' αλλά στην εστία της Ομόνοιας, με τον Ναμ της Πάφου να σημαδεύει επίσης το δοκάρι!

Ο Αυγουστή έριξε στο ματς, στο 70', τον Μπέζους. Με τον τελευταίο να αποβάλλεται στο 84'. Το αριθμητικό πλεονέκτημα της Πάφου απέδωσε και διαμόρφωσε το 1-1. Μιας και στο 90'+2 ο Ζάιρο πέτυχε το γκολ για να λήξει το ματς ισόπαλο.

ΠΑΦΟΣ (Μίτσελ Σαλγκάδο): Ίβουσιτς, Δημητρίου, Μπάιριτς, Κβίντα, Ικόκο, Χότσκο, Ναμ (46' Κανέ), Βαλακάρι (84' Ντράγκομιρ), Τάνκοβιτς (84' Μπρούνο), Αμπντουραχίμι (77' Μπετανκόρ), Ζάιρο.

ΟΜΟΝΟΙΑ (Σωφρόνης Αυγουστή): Φαμπιάνο, Μάθιους, Παναγιώτου, Γιούστε, Λέτσγιακς, Μπασιρού, Κούσουλος, Σράντι (62' Ζαχαρίου), Λοΐζου (70' Κίτσος), Κακουλλής (70' Μπέζους), Ανσαριφάρντ (88' Μίλετιτς).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr