Ποδόσφαιρο

Πανηγυρική πρόκριση για την Φενέρ [vid]

Παρασκευή, 7 Απριλίου 2023 - 00:01

Νίκησε 4-1 την Καϊσέρισπορ και πέρασε στα ημιτελικά. Σκόραρε ο Κολοβέτσιος για τους φιλοξενούμενους.

Πανηγυρική πρόκριση για την Φενέρ [vid]

Στα ημιτελικά του τουρκικού κυπέλλου πέρασε η Φενέρμπαχτσε. Τα «κίτρινα καναρίνια» πέτυχαν μια μεγάλη και ευρεία νίκη, κόντρα στην Καϊσέρισπορ. Νίκησαν 4-1 και είναι στην 4άδα όπου θα αντιμετωπίσουν την Σίβασπορ, στις 3 Μαΐου. Με τον αγώνα που θα κρίνει το εισιτήριο για τον τελικό να διεξάγεται στην έδρα της αντιπάλου της Φενέρ.

Η ομάδα του Ζόρζε Ζέσους κατάφερε να σκοράρει αρκετά νωρίς στον προημιτελικό της Κωνσταντινούπολης. Δημιουργός ο Βαλένσια, σκόρερ ο Εμρέ Μορ και 1-0 στο 8'. Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι κατάφερε να ισοφαρίσουν αρκετά νωρίς. Πιο συγκεκριμένα στο 18' με την κεφαλιά του Κολοβέτσιου. Ο Έλληνας αμυντικός ήταν εκείνος που σημείωσε το 1-1. Εκεί που όλα έδειχναν πώς το ημίχρονο θα έληγε ισόπαλο, στο 42' ξανά ο Εμρέ Μορ σκόραρε και σημείωσε το 2-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα «κίτρινα καναρίνια» βρήκαν άλλα δύο γκολ. Καταρχάς με τον Ντουρσούν στο 58'. Με το σκορ στο 3-1, η Φενέρμπαχτσε είχε σημαντικό αβαντάζ για τη νίκη και την πρόκριση. Ο σκόρερ του τρίτου τέρματος που έφτιαξε και το δεύτερο, το κατάφερε και στη φάση του τέταρτου. Διότι στο 90' βρήκε τον Γκιουλέρ που σκόραρε, δίνοντας πανηγυρικό τόνο στην πρόκριση στα ημιτελικά.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr