Ποδόσφαιρο

Η Ίντερ «έπεσε» πάνω στον Οτσόα [vids]

Παρασκευή, 7 Απριλίου 2023 - 20:21

Ισοπαλία 1-1 με την Σαλερνιτάνα και πλέον οι «νερατζούρι» έμπλεξαν αναφορικά με την έξοδο στο Champions League της σεζόν 2023-24.

Η Ίντερ «έπεσε» πάνω στον Οτσόα [vids]

Δεν είναι σε καλό... φεγγάρι η Ίντερ. Οι «νερατζούρι» μετά τις τρεις σερί ήττες από Σπέτσια, Γιουβέντους και Φιορεντίνα έμειναν στο 1-1 στην έδρα της Σαλερνιτάνα. Ωστόσο, το αποτέλεσμα αυτό είναι σαν... ήττα. Μιας και είχαν πολλές ευκαιρίες, αλλά έπεσαν πάνω στον εξαιρετικό Οτσόα. Επιπλέον, δέχθηκαν το γκολ στο 90', σε μια φάση που ο Καντρέβα έκανε σέντρα-σουτ και αιφνιδίασε τον Ονάνα!

Όλα αυτά σε ένα ματς που η ομάδα του Ιντζάγκι σκόραρε αρκετά νωρίς. Καθώς στο 6' ήρθε το 0-1. Γέμισμα του Μπαρέλα, κεφαλιά-πάσα του Λουκάκου και τελείωμα από τον Γκόσενς. Έτσι προηγήθηκαν οι «νερατζούρι» μέσα στην έδρα της Σαλερνιτάνα.

Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Γκιγιέρμο Οτσόα! Ο Μεξικανός γκολκίπερ σταμάτησε την κεφαλιά του Κορέα στο 32'.

Αλλά το ίδιο σωτήρια ήταν η απόκρουση στην κεφαλιά του Λουκάκου, στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Διότι δεν επέτρεψε στην Ίντερ να πάει στα αποδυτήρια με προβάδισμα δύο τερμάτων. Ωστόσο στο 65' ήταν εκπληκτικός. Στάθηκε τυχερός στην κεφαλιά του Λουκάκου στο οριζόντιο δοκάρι, αλλά μετά απέκρουσε την προσπάθεια του Ντε Βράι.

Όμως, στο φινάλε του ματς η Ίντερ δέχθηκε την ισοφάριση. Ο Καντρέβα από δεξιά έκανε τη σέντρα-σουτ, η μπάλα πήρε μια περίεργη τροχιά, αιφνιδίασε τον Ονάνα και κατέληξε στα δίχτυα του. Με τον τρόπο αυτό έγινε το 1-1 και η Ίντερ για μια ακόμη αγωνιστική έμεινε μακριά από τις νίκες.

Καθώς μετά το αποτέλεσμα αυτό είναι στους 51 βαθμούς, αλλά στην 4η θέση, με την Ρόμα που ακολουθεί 5η να έχει 50 και η 6η Αταλάντα 48, αντίστοιχα, αλλά και τις δύο να έχουν ματς λιγότερο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr