Ποδόσφαιρο

Προπορεύεται η Νέα Σαλαμίνα [vid]

Παρασκευή, 7 Απριλίου 2023 - 20:55

Η ομάδα του Σάββα Πουρσαϊτίδη επικράτησε μόνο 1-0 της Καρμιώτισσας και οδηγεί τη βαθμολογία στα play out του κυπριακού πρωταθλήματος.

Προπορεύεται η Νέα Σαλαμίνα [vid]

Επιστροφή στις νίκες για το προσφυγικό σωματείο. Στην αναμέτρηση του «Αμμόχωστος», με την οποία άνοιξε η 4η αγωνιστική των play out στην κυπριακή λίγκα, επικράτησε 1-0 της Καρμιώτισσας. Με τη Νέα Σαλαμίνα να είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, στο γκρουπ των ομάδων που συμμετέχουν στο μίνι πρωτάθλημα με… αντικείμενο τον υποβιβασμό.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τη Νέα Σαλαμίνα ήταν ο Ντιέγκο Ντορεγκαράι. Καθώς στο 12' σκόραρε, αλλά ήταν σε θέση οφσάιντ και το τέρμα δεν μέτρησε. Ωστόσο, στο 22' με προβολή έστειλε ξανά την μπάλα στα δίχτυα του Κνόμπλοχ και άνοιξε το σκορ (1-0). Επιπλέον, η ομάδα του Πουρσαϊτίδη πέτυχε άλλα δύο τέρματα με τον Τσίκο στο 52' και το 88', αλλά ήταν εκτεθειμένος και ορθά δεν μέτρησαν.

Αλλά ήταν καλύτερη από την αρχή του ματς και κατέκτησε τη νίκη. Ακόμα, η Καρμιώτισσα ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες. Μιας και ο Λουκίλι αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη στο 79', όταν έριξε βίαια την μπάλα στο πρόσωπο του Καρλίτος!

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ (Σάββας Πουρσαϊτίδης): Μελίσσας, Λεούκο, Άδωνη, Ντάτκοβιτς, Κουμουρής (89' Φελίπε), Οφόρι, Μιγκελίτο (84' Μάντζεκ), Μαργκάσα (71' Φράγκος), Καρλίτος (84' Τιάγκο), Tσίκο (89' Τολεμές), Ντορεγκαράι.

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ (Φλορίν Μπράτου): Κνόμπλοχ, Σελούτσκα, Αγγελή, Μαλόνε, Γκραντινάρου, Γκαστανιάγα, Μπεν Σαλάμ (66' Νεοφύτου), Λουκίλι, Ελ Αλουχί (66' Κουλιμπαλί), Καλτσάς (55' Ντούμπια), Γκράβενμπεργκ (82′ Ντούρις).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr