Ποδόσφαιρο

Η Νάπολι πέρασε από το «Via del mare» [vids]

Παρασκευή, 7 Απριλίου 2023 - 21:57

Οι «παρτενοπέι» νίκησαν 2-1 την Λέτσε και είναι ξανά στο +19 από τη δεύτερη θέση στη Serie A.

Η Νάπολι πέρασε από το «Via del mare» [vids]

Στο… δρόμο των νικών μπήκε ξανά η Νάπολι. Οι «παρτενοπέι» πέρασαν νικηφόρα από την έδρα της Λέτσε. Επικράτησαν 2-1 με ένα τυχερό γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Αλλά το σημαντικότερο για την ομάδα του Σπαλέτι ήταν πώς απέκτησε ξανά προβάδισμα 19 βαθμών από τη δεύτερη Λάτσιο.

Η Νάπολι κατάφερε να βάλει σχετικά νωρίς γκολ και να πάρει τα ηνία. Σκόρερ ήταν ο Ντι Λορέντσο στο 18', με κεφαλιά. Με τον τρόπο αυτό έκλεισε το πρώτο μέρος. Όμως, η Λέτσε που δεν παράτησε το ματς και πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της, ισοφάρισε στις αρχές του δευτέρου μέρους.

Ειδικότερα στο 55' ο Ντι Φραντσέσκο σημάδεψε σωστά και το σκορ έγινε 1-1.Σε μια φάση που στην αρχή ο Σισάι έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της εστίας του Μερέτ!

Αλλά το ποδόσφαιρο είναι και άθλημα λαθών. Όπως αυτό που έκανε, άθελά του, ο Γκάλο στο 64'. Στην προσπάθειά του να απομακρύνει, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Φαλκόνε.

Έτσι έγινε το 1-2 στο «Stadio Via del mare», αποτέλεσμα που κράτησε η Νάπολι ως το φινάλε, κατακτώντας ένα ακόμη τρίποντο στη φετινή Serie A.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr