Ποδόσφαιρο

Οι «ροσονέρι» είχαν το μυαλό στο Champions League [vid]

Παρασκευή, 7 Απριλίου 2023 - 23:55

Έμειναν στο 0-0 με την Έμπολι στο «San Siro» και έχασαν την ευκαιρία να πατήσουν γερά στην τριάδα!

Οι «ροσονέρι» είχαν το μυαλό στο Champions League [vid]

Την ευκαιρία να μπει πολύ δυνατά στη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης έχασε η Μίλαν. Οι «ροσονέρι» έμειναν στο 0-0 στο «San Siro» με την Έμπολι. Ένα αποτέλεσμα μαγική εικόνα, βάσει όσων συνέβησαν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου στο Μιλάνο. Κι αυτό διότι η ομάδα του Πιόλι έκανε ένα εξαιρετικό ματς. Αλλά της έλειπε κάτι! Κι αυτό δεν ήταν άλλο από την αποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια. Ήταν, όμως, και ο γκολκίπερ Σαμουέλε Περισάν που έκανε σημαντικές επεμβάσεις, όποτε αυτό ήταν αναγκαίο.

Η Μίλαν είχε κατοχή μπάλας που έφτασε στο 71% (σ.σ.: 29% οι φιλοξενούμενοι), είχε κυριαρχία στα κόρνερ (9-0) και 23 τελικές! Αλλά μόνο 4 στο τέρμα. Ο Περισάν σταμάτησε τον Ρέμπιτς στο 13', αλλά και τον Τονάλι στο 40'. Η πίεση για τους «ροσονέρι» συνεχίστηκε και στο δεύτερο 45λεπτο. Με τον Πομπέγκα να αστοχεί στο 51', μιας και η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι. Η Μίλαν «φώναξε» για πέναλτι τόσο στο 54' σε μαρκάρισμα στον Ερναντές όσο και στο 59' για χέρι του Εμπουέχι! Οι φάσεις εξετάστηκαν στο VAR, αλλά πέναλτι δεν καταλογίστηκε!

Ατυχία στο 76' για την περσινή πρωταθλήτρια Ιταλίας, όπου ο Φλορέντσι σημάδεψε το δεξί δοκάρι! Με τον Περισάν να σταματά τον Ζιρού στο 83', ίσως στη μεγαλύτερη ευκαιρία της Μίλαν στο ματς. Μια ακόμη σπουδαία επέμβαση έκανε ο γκολκίπερ της Έμπολι στο 88', στο σουτ του Ντίας. Ο Ζιρού σκόραρε τελικά στο 89', αλλά το γκολ δεν μέτρησε, με την μπάλα να έχει βρει στο χέρι του παίκτη της Μίλαν.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr