Ποδόσφαιρο

Η «αυτοκτονία» της Σεβίλλης! [vid]

Σάββατο, 8 Απριλίου 2023 - 00:11

Ως το 88' ήταν μπροστά με 2-0, παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, αλλά στο φινάλε η Θέλτα ισοφάρισε 2-2.

Η «αυτοκτονία» της Σεβίλλης! [vid]

Σοκ για την Σεβίλλη στις καθυστερήσεις! Στο ματς με την Θέλτα έφτασε μια… ανάσα από τη νίκη. Καθώς ως το 88' ήταν μπροστά με 2-0. Αλλά στο φινάλε, η ομάδα του Βίγκο κατάφερε να πάρει έναν πολύτιμο βαθμό με δύο γκολ στο διάστημα (89'-90'+3). Μια αναμέτρηση που ξεκίνησε με το… χειρότερο τρόπο για την Σεβίλλη.

Οι «rojiblancos» της Σεβίλλης έμειναν με παίκτη λιγότερο στο 19', καθώς ο Γκουέιγ κατάφερε να δεχθεί δύο κίτρινες κάρτες στο διάστημα αυτό. Ωστόσο, παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, η ομάδα της Ανδαλουσίας άνοιξε το σκορ με την κεφαλιά του Εν Νεσίρι στο 43' (1-0). Επιπλέον, στο 81' ο Ακούνια πέτυχε το 2-0 και εκεί φάνηκε να «κλειδώνει» το ματς που έφερνε τη Σεβίλλη στο +7 από τη ζώνη του υποβιβασμού!

Αλλά η συνέχεια ήταν… απίθανη! Ο Ροντρίγκες στο 89' με σουτ μείωσε σε 2-1, αλλά οι Σεβιγιάνοι κρατούσαν ξανά την τύχη στα χέρια της. Ωστόσο στο 90'+3 ο Πασιένσια, με κεφαλιά, ισοφάρισε στο τελικό 2-2. Το ματς έληξε με δεύτερη αποβολή για την Σεβίλλη, καθώς ο Ακούνια είδε στο 90'+5 την κόκκινη κάρτα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr