Ποδόσφαιρο

Σε τροχιά πρωταθλήματος η Λανς [vid]

Σάββατο, 8 Απριλίου 2023 - 00:27

Νίκησε 2-1 το Στρασβούργο και πλησίασε στους 3 πόντους την πρωτοπόρο Παρί Σεν Ζερμέν.

Σε τροχιά πρωταθλήματος η Λανς [vid]

Την ευκαιρία να διεκδικήσει το πρωτάθλημα έχει φέτος η Λανς, από τη στιγμή που η Παρί Σεν Ζερμέν έχει δώσει δικαιώματα. Οπότε η ομάδα του Φρανκ Ες δεν σκοπεύει να την αφήσει να πάει χαμένη. Μιας και το βράδυ της Παρασκευής νίκησε 2-1 το Στρασβούργο. Ένα αποτέλεσμα που την έφερε στο -3 (σ.σ.: 66 με 63) από τους Παριζιάνους, 8 αγωνιστικές πριν το τέλος της σεζόν.

Η Λανς προηγήθηκε 1-0 νωρίς. Πιο συγκεκριμένα, στο 11', με τον Τόμασον σε ρόλο δημιουργού και τον Φρανκόφσκι να σκοράρει. Έτσι έληξε το πρώτο μέρος και πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια. Το προβάδισμα νίκης των γηπεδούχων έγινε… πανίσχυρο στο 65'.

Μιας και ο Μεδίνα σημείωσε το 2-0, βάζοντας τις βάσεις της Λανς για ένα ακόμη τρίποντα. Τί κι αν το Στρασβούργο μείωσε στο 84' με τον Γκαμεϊρό; Αυτό δεν άλλαξε το αποτέλεσμα της αναμέτρησης. Ναι μεν το σκορ έγινε 2-1, αλλά η Λανς κράτησε το προβάδισμα ως το τέλος, μαζί με την πολύτιμη νίκη. Η διαφοροποίηση ήταν αριθμητική, καθώς στο 90'+3 αποβλήθηκε (σ.σ.: με δεύτερη κίτρινη κάρτα) ο Ντιαλό.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr