Ποδόσφαιρο

Βαθιά ανάσα για Ιωνικό και Λεβαδειακό [vids]

Σάββατο, 8 Απριλίου 2023 - 21:56

Ο Λεβαδειακός πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στα πλέι άουτ, 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης μέσα στο «Θ. Κολοκοτρώνης» μένοντας ζωντανός στη μάχη παραμονής.

Βαθιά ανάσα για Ιωνικό και Λεβαδειακό [vids]

Ο Λεβαδειακός πραγματοποίησε μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση, μια ψυχωμένη εμφάνιση, στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” “κόντρα” στην ομάδα του Αστέρα Τρίπολης στο ματς για την 3η αγωνιστική των “play out” της “Super League” και κατάφερε να πανηγυρίσει νίκη μετά από πολύ καιρό και το πρώτο “διπλό” της σεζόν, τεράστιο “διπλό” ελπίδας για παραμονή!

Κορυφαίος των πράσινων ο Γερεμέγεφ, σκόρερ του “χρυσού” γκολ ο Γιαννιώτας (πρώτο γκολ με την φανέλα του Λεβαδειακού) στο 36′ και ο Λεβαδειακός επιστρέφει νικητής (0-1) από την Τρίπολη μένοντας ολοζώντανας στην μάχη για την παραμονή βάζοντας σε μεγάλες περιπέτειες τον Αστέρα…

Στην φάση που έκρινε την αναμέτρηση ο Γερεμέγεφ έκανε εξαιρετική κίνηση, “αδειάζοντας” τον Αλβάρες, γύρισε στον Γιαννιώτα ο οποίος από κοντά έκανε το 0-1!

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΙΩΝΙΚΟΣ 0-1

Σε ένα ανοιχτό παιχνίδι με σημαντικές ευκαιρίες και από ένα δοκάρι για τις δύο ομάδες, ο Ιωνικός ήταν αυτός που βρήκε το “δρόμο” προς τα δίχτυα και πήρε το διπλό, που τον διατηρεί πάνω από τις δύο τελευταίες ομάδες των πλέι άουτ της Super League 1.

Ο αγώνας κρίθηκε ουσιαστικά στο πρώτο ημίχρονο, όταν οι Νικαιώτες κέρδισαν πέναλτι μέσω VAR και ο Σεμπά ευστόχησε από τη “βούλα”, για το 1-0 της ομάδας του. Ο Ιωνικός είχε δοκάρι στη συνέχεια με τον Ελευθεριάδη, ενώ ο Παναιτωλικός “άγγιξε” την ισοφάριση στο τέλος με δοκάρι του Κολοβού. Το σκορ δεν άλλαξε όμως και οι φιλοξενούμενοι πανηγύρισαν μία σπουδαία νίκη.

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης – Λιάβας (42’ λ. τρ. Αποστολάκης) Λάρσον Μλάντεν Χατζηθεοδωρίδης (46’ Στάγιτς) – Μάρτενσον Ντίας (76’ Ξενιτίδης), Κολοβός – Σενγκέλια (46’ Χουάνπι) Μόρσεϊ (64’ Πέδρο) Καρέλης.

Ιωνικός (Μιχάλης Γρηγορίου): Χουτεσιώτης – Μύγας Τσιγκρίνσκι Ρομαό Βαλεριάνος – Σάκιτς Κάνιας – Μασάς (68’ Σόουζα) Φαντινγκά (33’ λ. τρ. Ελευθεριάδης) Σεμπά (90’ Γούλερι) – Μάντζης.

ΟΦΗ-ΛΑΜΙΑ 4-1

Μπορεί η Λαμία να ταξίδεψε στην Κρήτη με ανεβασμένη ψυχολογία, ωστόσο, ο ΟΦΗ την... προσγείωσε απότομα, επικρατώντας 4-1 με ανατροπή, για την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.

Οι Φθιωτοί, μετά τα τρίποντα κόντρα σε ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικό, προηγήθηκαν στην Κρήτη χάρη σε γκολ του Μαρτίνες, ωστόσο οι Κρητικοί ανέβασαν στροφές και πέτυχαν τέσσερα τέρματα.

Αρχικά, ο Ντίκο ισοφάρισε σε 1-1 στο 42', ενώ ο Μεγιάδο τρία λεπτά αργότερα έδωσε κεφάλι στο σκορ στους Κρητικούς. Ο Τοράλ με δύο προσωπικά τέρματα μέσα σε διάστημα τεσσάρων λεπτών (78', 82') έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του ΟΦΗ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1-1

Ο Ατρόμητος είχε ανωτερότητα και ευκαιρίες στο Περιστέρι, αλλά ο ΠΑΣ με κορυφαίο τον γκολκίπερ του Παναγιώτη Τσιντώτα πήρε πολύτιμη ισοπαλία (1-1) στην προσπάθειά του για να παραμείνει στην Super League. Τα γκολ της αναμέτρησης για την 3η αγωνιστική στα playouts πέτυχαν στο πρώτο μέρος ο Αγκιμπού Καμαρά και ο Γιώργος Παμλίδης. Δύο δοκάρια για τον Ατρόμητο στα τελευταία λεπτά!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr