Ποδόσφαιρο

Λιγκ 1 Αγγλίας: Μπόλτον - Μπάρνσλεϊ, στο χέρι τους!

Τρίτη, 7 Μαΐου 2024 - 00:23

Δεύτερος ημιτελικός για τις δύο ομάδες, με τους γηπεδούχους να βρίσκονται 90 λεπτά μακριά από τον τελικό του Γουέμπλεϊ.

Λιγκ 1 Αγγλίας: Μπόλτον - Μπάρνσλεϊ, στο χέρι τους!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Μπόλτον - Μπάρνσλεϊ.

2ος αγώνας της σειράς. Στο πρώτο παιχνίδι είχε επικρατήσει η Μπόλτον με 3-1. Δεν μετρούν τα εκτός έδρας γκολ. Αν η Μπάρνσλεϊ νικήσει με δύο γκολ διαφορά, οδηγούμαστε σε παράταση και, εφόσον χρειαστεί, στα πέναλτι.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Μπόλτον

Η Μπόλτον έκλεισε την κανονική περίοδο σε εξαιρετική κατάσταση και μετέφερε αυτή τη δυναμική στο Μπάρνσλεϊ, με το υπέρ της 3-1 να τη φέρνει κοντά στον τελικό. Το οριακό 2-1 έγινε προβάδισμα δύο τερμάτων με απ’ ευθείας εκτέλεση κόρνερ στην εκπνοή, πρόκειται για οιωνό επιτυχίας. Οι «γουόντερερς» καλούνται να διαχειριστούν σοφά το προβάδισμα μπροστά στο κοινό τους, το τεχνικό τιμ τόνισε ότι απαγορεύεται ο εφησυχασμός. Εκτός δράσης οι Γκόμες (ε. 16/2), Μπόντβαρσον (ε. 36/4), σημαντικό το κενό του τελευταίου.

Μπάρνσλεϊ

Η Μπάρνσλεϊ δεν κατάφερε να παρουσιάσει σοβαρό πρόσωπο στο ανασταλτικό σκέλος και από τη στιγμή που έχασε με δύο γκολ μπροστά στο κοινό της, η πρόκριση στον τελικό έχει πλέον αυξημένο συντελεστή δυσκολίας. Η ομάδα του Μάρτιν Ντιβέινι «τρέχει» αρνητικό σερί επτά αγώνων (0-2-5) και πέραν της αγωνιστικής εικόνας, καλείται να κάνει και την αναγκαία πνευματική υπέρβαση. Εκτός δράσης οι Πάινς (α. 4/2), Ράσελ (μ. 31/3), καθώς και τρεις εφεδρικοί που δεν διαδραματίζουν τον παραμικρό ρόλο στα φετινά δρώμενα της ομάδας.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.7 4 3.95 2.57 1.44 1.64 2.12 1.45 2.47 1.19 1.19 2
Μπόλτον - Μπάρνσλεϊ / Εκτίμηση

Στο χέρι των γηπεδούχων είναι το πως θα διαχειριστούν το παιχνίδι. Η Μπάρνσλεϊ γενικά εκτός έδρας παίζει ανοιχτά και ειδικά τώρα που θέλει δύο γκολ, δεν θα αλλάξει φιλοσοφία. Over 2.5 (1.66) στη Betshop.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr