Ποδόσφαιρο

Ήταν «Κυρία» στη Λεμεσό [vids]

Κυριακή, 9 Απριλίου 2023 - 21:49

Στην τρίτη της «επίσκεψη» στο στάδιο «Alfamega» η Ανόρθωση νίκησε 2-0 την ΑΕΛ. Καταδικαστική ισοπαλία (0-0) για Ολυμπιακό και Παραλίμνι.

Ήταν «Κυρία» στη Λεμεσό [vids]

Την τρίτη της νίκη στα Play Out πέτυχε η Ανόρθωση. Αλλά και την πρώτη στο στάδιο «Alfamega» της Λεμεσού. Μετά τις ήττες 3-0 από τον Απόλλωνα και 2-0 από τον Άρη, νίκησε 2-0 την ΑΕ Λεμεσού. Ένα αποτέλεσμα που τη διατηρεί στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 43 βαθμούς, στο -2 από την Νέα Σαλαμίνα. Ο Γκερέρο, στο 40', με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Στη συνέχεια, στο 60', ήταν η σειρά του Φερέιρα με ατομική ενέργεια να σημειώσει το 0-2. Η ομάδα του Γιανέφσκι έπαιξε από το 72' με δέκα παίκτες. Όταν ο Τσιμπόλα αποχώρησε με μυϊκό τραυματισμό και η ομάδα του είχε κάνει ήδη τις πέντε αλλαγές της.

ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ (Τσέντομιρ Γιανέφσκι): Ολιβέιρα, Φραντζής, Ντέγοεστ (46' Ανδρέου), Μπιλοβάρ, Παντελή, Κάσα (64' Ρόμο), Κοντινέλα (46' Τσέρνιχ), Τσιμπόλα, Παπαφώτης (64' Μεντόγεβιτς), Μεντόζα (46' Φιλίποβιτς), Μπεραχίνο.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ (Βέσκο Μιχαίλοβιτς): Κεραυνός, Αντωνίου (90'+2 Αργυρού), Μπαϊσίνιο, Αρτυματάς, Κορρέια, Φερέιρα (67' Χριστοφή), Τεχέρα, Ιωάννου (89' Σάμπο), Παρούτης, Γκερέρο (89' Χρυσοστόμου), Μραζ.

Αντίθετα, η αναμέτρηση στο Μακάρειο ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παραλίμνι έληξε ισόπαλη χωρίς σκορ. Με την υπόθεση της παραμονής να γίνεται ακόμη πιο δύσκολη και για τις δύο ομάδες. Καθώς τόσο οι «μαυροπράσινοι» όσο και η Ένωση είναι στους 23 βαθμούς, ενώ Καρμιώτισσα και Δόξα Κατωκοπιάς βρίσκονται στους 30, αντίστοιχα. Στο πρώτο μέρος μια μεγάλη φάση, για το Παραλίμνι όταν στο 26' ο Κατσιάρης με σουτ εκτός περιοχής σημάδεψε το δοκάρι. Ωστόσο στο δεύτερο έπεσε εντελώς ο ρυθμός και η «λευκή» ισοπαλία έμεινε ως το φινάλε.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ (Μάκης Σεργίδης): Μολ, Μουχτάρης, Μπάρτι (78' Γκόρουπετς), Έσελινγκ, Ιωάννου, Αλσέους, Καλίλι, Κα (78' Κορομά), Πεχλιβάνης, Χέντρικς (69' Ντουρμισάι), Γιακουμάκης (58' Χαραλάμπους).

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ (Μαρίνος Σατσιάς): Κόστιτς, Κόρσια, Ντρέκσα, Χριστοφή, Εχμάν, Ντα Σίλβα (78' Γεβρέμοβιτς), Λουσέρο (78' Πολυκάρπου), Κατσιάρης, Ντιαβαρά (68' Φερνάντες), Μέιρα (86' Κωνσταντίνου), Βουτσένοβιτς (68' Ρουσιάς).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr