Ποδόσφαιρο

Θεαματικό ποδόσφαιρο στην Τούμπα [vid]

Κυριακή, 9 Απριλίου 2023 - 22:27

Ο ΠΑΟΚ ήταν κυριαρχικός, σημείωσε τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και νίκησε 4-2 τον Βόλο.

Θεαματικό ποδόσφαιρο στην Τούμπα [vid]

Μετά την ήττα στο Καραϊσκάκη από τον Ολυμπιακό, ο ΠΑΟΚ έβγαλε αντίδραση. Διότι στο ματς με τον Βόλο ήταν εξαιρετικός από το πρώτο λεπτό. Έκανε ένα εντυπωσιακό πρώτο ημίχρονο με 73%-27% κατοχή μπάλας και τέσσερα γκολ. Στη συνέχεια, η ομάδα του Λουτσέσκου έριξε λίγο… στροφές. Έτσι πέτυχε και η ομάδα της Μαγνησίας δύο τέρματα, για να λήξει 4-2 το ματς στην Τούμπα.

Ήδη στο 6' και το ματς ήταν 1-0. Γκολ από στατική φάση (σ.σ.: μετά από κόρνερ) με την κεφαλιά του Ίνγκασον. Αλλά οι παίκτες του Δικεφάλου του Βορρά είχαν… κέφια. Δέκα λεπτά αργότερα, στο 16', η προωθημένη μπαλιά του Κάργα βρήκε σε θέση βολής τον Νάρεϊ που δεν έχασε την ευκαιρία για το 2-0. Ο Γερμανός εξτρέμ σκόραρε εκ νέου στο 28'. Ιδανική κίνηση και ασίστ από τον Τάισον, με τον Νάρεϊ να την τελειώνει ιδανικά για το 3-0. Επιπλέον, στο φινάλε του πρώτου μέρους (45'+4) ήταν η σειρά του Ντάντας να αξιοποιήσει την ασίστ του Τάισον για το 4-0. Πάντως, στο 45'+1 ο Τσοκάνης δεν κατάφερε από κοντά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Ο ΠΑΟΚ, παρά το ευρύ σκορ του πρώτου ημιχρόνου, μπήκε επιθετικά στο ματς και στο δεύτερο. Ήδη έχασε ευκαιρία για το 5-0 στο 47' με τον Ολιβέιρα. Βέβαια, λογικό ήταν να αντιδράσει και η ομάδα της Μαγνησίας. Σέντρα του Άλχο από τα δεξιά, κεφαλιά του Τσοκάνη και 4-1 στο 58'. Δύο λεπτά αργότερα ο Ζίβκοβιτς απείλησε, με τον Κλέιμαν να διώχνει σε κόρνερ. Ευκαιρία είχε και ο Σβαμπ, με κεφαλιά, στο 64'. Η ομάδα της Μαγνησίας κατάφερε να μειώσει κι άλλο, σε 4-2. Με τον Οζέγκοβιτς να βγαίνει στην κόντρα στο 88' και να πλασάρει τον Κοτάρσκι.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (78' Λύρατζης), Ράφα Σοάρες, Κάργας, Ίνγκασον, Αουγκούστο (35' Σβαμπ), Ντάντας, Νάρεϊ (78' Μπίσεσβαρ), Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί (18' Τάισον), Ολιβέιρα (78' Μπράντον).

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Σιέλης, Εσκοβάλ, Λούνα, Κάτσε (46' Μεταξάς), Τσοκάνης (64' Οζέγκοβιτς), Μπαριέντος (82' Καρτάλης), Ντέλετιτς, Γκάγκι (73' Σι), Πιρές (73' Τσιρίνος).

Εάν πατήσετε ΕΔΩ, μπορείτε να δείτε τις καλύτερες στιγμές του ματς.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.