Ποδόσφαιρο

Πήραν… ανάσα Στουτγκάρδη και Χοφενχάιμ [vids]

Κυριακή, 9 Απριλίου 2023 - 23:28

Η πρώτη έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί με το «διπλό» επί της Μπόχουμ, ενώ η δεύτερη πήρε το τρίτο σερί τρίποντο.

Πήραν… ανάσα Στουτγκάρδη και Χοφενχάιμ [vids]

Με αισιοδοξία βλέπουν τη συνέχεια τόσο η Χοφενχάιμ όσο και η Στουτγκάρδη. Η πρώτη μιας και πέτυχε την 3η σερί της νίκη. Ένα αποτέλεσμα, το 2-0 επί της Σάλκε, που την έφερε στο +5 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η δεύτερη γιατί έβαλε τέλος στη σειρά αγώνων χωρίς νίκη. Έτσι έμεινε «ζωντανή» στη «μάχη» της παραμονής, καθώς «ξεκόλλησε» από την τελευταία θέση.

Η Χοφενχάιμ νίκησε την ουραγό, πλέον, της βαθμολογίας Σάλκε. Σημείωσε ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και επικράτησε 2-0. Αρχικά με το αυτογκόλ του Κραλ (22') για το 1-0 και στο δεύτερο ημίχρονο με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπεμπού, για το τελικό 2-0.

Στην άλλη πλευρά, η Στουτγκάρδη έφτασε σε ένα σημαντικότατο «διπλό» στην έδρα της Μπόχουμ με 3-2. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Ίτο στο 14'. Αλλά η Μπόχουμ με τον Στέγκερ στο 58' πέτυχε το 1-1. Ωστόσο, η Στουτγκάρδη πήρε… αέρα δύο γκολ με τους Γκιράσι (60') και Φάνιομαν (63') καθώς προηγήθηκε 3-1. Αν και ο Χόφμαν στο 85' μείωσε σε 2-3, αυτό δεν άλλαξε ως το φινάλε.

Σε ό,τι αφορά το ματς της Γκλάντμπαχ με την Βόλφσμπουργκ, η Μπορούσια νίκησε 2-0. Οι «λύκοι» σκόραραν νωρίς στο ματς. Μιας και στο 10' με τον Μαρμούς. Αλλά ήταν σε θέση οφσάιντ και δεν μέτρησε το γκολ. Από τη στιγμή που δεν μέτρησε το 0-1, το γκολ ήρθε και έγινε 1-0 το ματς. Διότι στο 34' ο Ενγκουμπού έδωσε το προβάδισμα στην Γκλάντμπαχ. Σε μια φάση που ο Τουράμ ήταν ο δημιουργός. Ο επιθετικός της Μπορούσια, στο 63', έκανε αυτό που ξέρει καλά. Σκόραρε με κεφαλιά και διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr