Ποδόσφαιρο

Η Ατλέτικο «απειλεί» τη Ρεάλ - Βλέπει παραμονή η Αλμερία [vids]

Δευτέρα, 10 Απριλίου 2023 - 00:27

Οι «rojiblancos» στο -2 από τους «merengues» στη «μάχη» για τη 2η θέση. Η ομάδα του Ρούμπι «βύθισε» κι άλλο τις «νυχτερίδες».

Η Ατλέτικο «απειλεί» τη Ρεάλ - Βλέπει παραμονή η Αλμερία [vids]

Την ώρα που το πρωτάθλημα έχει κριθεί και ο τίτλος έχει ξεκινήσει τη διαδρομή για τη Βαρκελώνη, μια νέα κόντρα δίνει ενδιαφέρον στη La Liga. Μιας και η Ατλέτικο πλησίασε στους 2 βαθμούς (σ.σ.: 59 με 57) τη Ρεάλ. Κάτι που σημαίνει πώς «rojiblancos» και «merengues» θα παλέψουν για την τελική κατάταξη, με τον… νικητή σε αυτή την κόντρα να τερματίσει μια θέση πιο ψηλά από τον άλλο. Καθώς αμφότερες είναι τα μεγάλα φαβορί για την έξοδο στο UEFA Champions League. Στο ματς με τη Ράγιο, η Ατλέτικο «καθάρισε» το ματς με δύο γκολ σε τρία λεπτά!

Στις άλλες αναμετρήσεις της Κυριακής, η Αλμερία νίκησε την Βαλένθια σε ένα ματς… έξι πόντων. Διότι έφτασε τους 30 βαθμούς, αλλά άφησε τις «νυχτερίδες» στους 27, μέσα στη ζώνη του υποβιβασμού! Τα τρία τέρματα της αναμέτρησης σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, μέσα σε 12 λεπτά. Τεράστιο «διπλό» έκανε και η Κάντιθ στην έδρα της Μπέτις. Κομβικό σημείο οι δύο αποβολές των γηπεδούχων. Ειδικά η πρώτη στον Κανάλες, στο 36', με το αποτέλεσμα στο 0-0.

Όσον αφορά στο ματς της Βαγιαδολίδ με την Μαγιόρκα. «Πλούσιο» σε θέαμα και γκολ, αλλά και άκρως συναρπαστικό σε εξέλιξη! Με ανατροπές στο προβάδισμα και τους γηπεδούχους να χάνουν τη νίκη που θα τους έδινε… ανάσα παραμονής, στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Βαγιαδολίδ - Μαγιόρκα 3-3

(33' Πέρεθ, 68' Αμαλάχ, 86' Μοντσού - 53', 90'+4 πέν. Μουρίκι, 58' Μορλάνες)

Μπέτις - Κάντιθ 0-2

(53' πέν. Αλκαράθ, 59' Ράμος)

Αλμερία - Βαλένθια 2-1

(49' Μελέρο, 58' Μπάμπιτς - 61' Καστιγιέχο)

Ράγιο Βαγεκάνο - Ατλέτικο Μαδρίτης 1-2

(85' Φραν Γκαρθία - 22' Μολίνα, 24' Ερμόσο)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr