Ποδόσφαιρο

Τρίποντα για Φενέρμπαχτσε και Καϊσέρισπορ [vids]

Δευτέρα, 10 Απριλίου 2023 - 23:11

Νίκες για τα «κίτρινα καναρίνια», όπως και την ομάδα από το Καϊσέρι.

Τρίποντα για Φενέρμπαχτσε και Καϊσέρισπορ [vids]

Την ήττα από την Μπεσίκτας την προηγούμενη αγωνιστική άφησε πίσω η Φενέρμπαχτσε. Καθώς τη Μεγάλη Δευτέρα πέτυχε μια πολύ σημαντική νίκη. Όχι τόσο πολύ ως αποτέλεσμα, αλλά κυρίως με τον τρόπο που ήρθε. Διότι τα «κίτρινα καναρίνια» νίκησαν 2-1 την Καραγκιουμρούκ, με ανατροπή. Στο ματς που έγινε στο στάδιο «Ατατούρκ», η ομάδα του Πίρλο προηγήθηκε 1-0 με το γκολ του Οζντόεφ στο 24'.

Η αντίστοιχη του Ζόρζε Ζέσους είχε βρει γκολ με τον Αράο από το 4', αλλά μέσω VAR αυτό δεν μέτρησε.

Ωστόσο με την γκολάρα του Ζάιτς στο 51', με βολέ έξω από την περιοχή ισοφάρισε.

Επιπλέον, στο 78' ήρθε ο Σάλαι με κεφαλιά για να ολοκληρώσει την ανατροπή και να δώσει στη Φενέρμπαχτσε ένα σημαντικό «διπλό».

Από την άλλη, στο ματς που προηγήθηκε, η Καϊσέρισπορ επικράτησε 3-1 της Ουμρανιγιεσπόρ. Το συγκρότημα του Ατάν πήρε το προβάδισμα με το πέναλτι του Τιάμ στο 32'. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι σκόραραν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους (45'+1) με τον Ναγίρ για το 1-1.

Αλλά στο δεύτερο 45λεπτο η ομάδα του Δημήτρη Κολοβέτσιου σκόραρε δις και «κλείδωσε» τη νίκη. Καταρχάς με τον Μενσά στο 54' και στη συνέχεια με τον Κάρλος Μανέ στο 90'+9 που διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr