Ποδόσφαιρο

Η κορυφή και το ευρωπαϊκό εισιτήριο

Δευτέρα, 10 Απριλίου 2023 - 23:38

Επιστροφή στις νίκες για την Γιούνγκ Μπόις, ενώ η Λουκέρνη «βλέπει» έξοδο στην Ευρώπη.

Η κορυφή και το ευρωπαϊκό εισιτήριο

Η ήττα από την Σερβέτ ήταν μια… παρένθεση στη φετινή πορεία της Γιούνγκ Μπόις. Η ομάδα από τη Βέρνη πέτυχε άλλη μια νίκη και είναι στο +17 από τη δεύτερη θέση. Καθώς τη Μεγάλη Δευτέρα επικράτησε 2-0 της Γκρασχόπερς. Σε ένα ματς που κρίθηκε με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Αν και η YB ήταν καλύτερη από την αρχή του ματς. Στο 38', ωστόσο, απώλεσε πέναλτι με τον Ίτεν. Αλλά ο Ζέσιγκερ στο 73' και ο Ενσάμε στο 88' σκόραραν και της χάρισαν τη νίκη με 2-0.

Τρίποντο, εκτός έδρας μάλιστα, που τη διατηρεί σε τροχιά Ευρώπης πέτυχε η Λουκέρνη κόντρα στη Βίντερτουρ. Η επικράτηση με 2-1 ήταν δίκαιη. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 26' με τον Σαντέρ, ενώ ο Σόργκιτς στο 60ό λεπτό πέτυχε το 0-2. Πάντως, οι γηπεδούχοι σκόραραν με τον Ελταΐφ στο 78' για το τελικό σκορ.

Επιπλέον, το άλλο ματς της Μεγάλης Δευτέρας δεν ανέδειξε νικητή. Λουγκάνο και Σεν Γκάλεν έμειναν στο 1-1. Ο Στέφεν στο 22' άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, όμως ο Ακόλο με πέναλτι στις καθυστερήσεις (90'+5) διαμόρφωσε το ισόπαλο αποτέλεσμα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr