Ποδόσφαιρο

Δεν... κόστισε η «λευκή» ισοπαλία [vid]

Δευτέρα, 10 Απριλίου 2023 - 23:58

Η Μπαρτσελόνα «κόλλησε» στο 0-0 με την Τζιρόνα στο «Camp Nou», αλλά αύξησε στους 13 τη διαφορά από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Δεν... κόστισε η «λευκή» ισοπαλία [vid]

Οι «blaugrana» έμειναν στο 0-0, στη Βαρκελώνη, με τη Τζιρόνα. Όμως παρότι άφησαν δύο βαθμούς στο ματς με την καταλανική ομάδα, δεν ήταν τελικά χαμένοι. Καθώς η ήττα της Ρεάλ στη Μαδρίτη, από τη Βιγιαρεάλ, είχε ως αποτέλεσμα το φινάλε της 28ης αγωνιστικής να βρει την Μπαρτσελόνα από το +12 στο +13. Με τη διαφορά να αυξάνεται και την ομάδα του Τσάβι να βαδίζει ολοταχώς για την κατάκτηση της φετινής La Liga.

Οι φιλοξενούμενοι έδωσαν χώρο στην Μπαρτσελόνα και προσπάθησαν να παίξουν στην κόντρα. Η Μπαρτσελόνα φάσεις έκανε, αλλά ευκαιρίες δεν είχε. Στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, το αποτέλεσμα ήταν 0-0. Το σκηνικό συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο με την Τζιρόνα να είναι επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις.

Ωστόσο, η αναμέτρηση στο «Camp Nou» είχε χρώμα… Μέσι. Διότι για άλλη μια φορά οι οπαδοί των εν δυνάμει πρωταθλητών αποθέωσαν τον Αργεντινό σούπερ σταρ, φωνάζοντας ρυθμικά το όνομά του και φτιάχνοντας το… κλίμα για την πιθανή επιστροφή του Λιονέλ το προσεχές καλοκαίρι στη Βαρκελώνη.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr