Ποδόσφαιρο

Η Μπέρνλι «καθάρισε» και το ντέρμπι

Τρίτη, 11 Απριλίου 2023 - 00:44

Νίκησε 2-0 τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και γιόρτασε μπροστά στους οπαδούς της, την άνοδο στην Premier League.

Η Μπέρνλι «καθάρισε» και το ντέρμπι

Την προηγούμενη αγωνιστική η ομάδα του Βίνσεντ Κομπανί πανηγύρισε την άνοδο στην Premier League. Καθώς νίκησε 2-1, εκτός έδρας, την Μίντλεσμπρο. Ωστόσο το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας στο «Turf Moor» γιόρτασε τον προβιβασμό μπροστά στους οπαδούς της. Καθώς οι «Clarets» επικράτησαν 2-0 της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για την 41η αγωνιστική στο ντέρμπι κορυφής.

Οι αριθμητικές ισορροπίες στο ματς ανάμεσα στην πρώτη και τη δεύτερη της βαθμολογίας της Championship άλλαξαν αρκετά νωρίς στην αναμέτρηση. Διότι στο 17' ο Φοντέριγχαμ είδε την κόκκινη κάρτα. Το αποτέλεσμα ήταν να μείνει η ομάδα της Σέφιλντ με δέκα παίκτες. Κάτι που αξιοποίησε η Μπέρνλι στο δεύτερο ημίχρονο.

Έτσι, στο 60' ο Γκούντμουντσον άνοιξε το σκορ (1-0). Δέκα λεπτά αργότερα (70') ο Ισλανδός μέσος βρήκε ξανά δίχτυα και πέτυχε το 2-0. Με τον τρόπο αυτό η ομάδα του Κομπανί επικράτησε με 2-0 και θέλει πια μόλις 4 βαθμούς στις έξι αναμετρήσεις που μένουν για να πάρει και τον τίτλο της Championship.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr