Ποδόσφαιρο

Όνειρα τίτλου κάνουν στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» [vid]

Τρίτη, 11 Απριλίου 2023 - 20:56

Ο Άρης Λεμεσού νίκησε 3-0 στο «ΓΣΠ» την Ομόνοια και απολαμβάνει τη μοναξιά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Όνειρα τίτλου κάνουν στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» [vid]

Ποιός να το φαντάζονταν αυτό; Μετά την 4η αγωνιστική των Play Off ο Άρης Λεμεσού είναι μόνος πρώτος στη βαθμολογία. Στο +1 από τον ΑΠΟΕΛ, στο +5 από την ΑΕΚ Λάρνακας, στο +6 από την Πάφο και στο +10 από τον περσινό πρωταθλητή Απόλλωνα! Όμως είναι πραγματικότητα. Διότι το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης η ομάδα του Αλεξέι Σπιλέφσκι έκανε… πάρτι στο «ΓΣΠ». Νίκησε 3-0 την Ομόνοια και βρίσκεται στην πρώτη θέση.

Το ματς άρχισε… στραβά για την Ομόνοια. Μιας και ο Μάθιους ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Το αποτέλεσμα ήταν να πάρει ο Λέτσγιακς τη θέση του, στο αρχικό σχήμα που επέλεξε ο Σωφρόνης Αυγουστή! Η Ομόνοια είχε την πρώτη μεγάλη φάση στο 5' με τον Ζαχαρίου, ενώ ο Άρης «απάντησε» με τον Μπένγκτσον στο 7'. Το γκολ ήρθε λίγο πριν το 30ό λεπτό. Πιο συγκεκριμένα στο 26' με το ανάποδο ψαλίδι του Μπένγκτσον, μετά τη σέντρα του Γκομίς (0-1). Έτσι έληξε το πρώτο μέρος, όπου η Ομόνοια είχε 61% κατοχή μπάλας, αλλά οι φιλοξενούμενοι περισσότερες τελικές.

Με τη σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο, ο Κακόριν στο 48' έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, με την παρέμβαση του Φαμπιάνο! Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» συνέχισε να κάνει ευκαιρίες. Η Ομόνοια έδειχνε να μην έχει σωστό πλάνο. Το αποτέλεσμα ήταν δύο γκολ μέσα σε τέσσερα λεπτά. Μιας και στο 79' ο Μπαμπίκα επίσης με ανάποδο ψαλίδι πέτυχε το 0-2. Επίσης, στο 82' ο Άρης Λεμεσού βγήκε στην κόντρα και ο Μπράουν από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 0-3!

ΟΜΟΝΟΙΑ (Σωφρόνης Αυγουστή): Φαμπιάνο, Κίτσος, Λανγκ, Μίλετιτς, Λέτσγιακς (46' Γιούστε), Λοΐζου (67' Κακουλλής), Ντίσκερουντ, Μπασιρού (67' Κασαμά), Ζαχαρίου (46' Παπουλής), Μπεσεντίν, Ανσαριφάρντ (74' Σράντι).

ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ (Αλεξέι Σπιλέφσκι): Άλβες, Μποάκι, Μπρόρσον, Γιαγκό, Πηλέας, Μπένγκτσον (74' Μαγιαμπέλα), Στρούσκι, Σόκε, Μπαμπίκα (82' Στεπίνσκι), Κακόριν (83' Γιαμπλόνσκι), Γκομίς (59' Mπράουν).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr