Ποδόσφαιρο

Η Πάφος σκόρπισε... στους 4 ανέμους την ΑΕΚ [vid]

Τρίτη, 11 Απριλίου 2023 - 21:40

Εκπληκτική εμφάνιση από την ομάδα του Σαλγκάδο που συνέτριψε 4-0 το σύλλογο της Λάρνακας.

Η Πάφος σκόρπισε... στους 4 ανέμους την ΑΕΚ [vid]

Παράσταση για ένα ρόλο ήταν το ματς που έγινε στο «Στέλιος Κυριακίδης». Η Πάφος ήταν καταιγιστική και συνέτριψε 4-0 την ΑΕΚ. Οι γηπεδούχοι σημείωσαν από δύο σε κάθε ημίχρονο και κυριάρχησαν ολοκληρωτικά. Έτσι έφτασαν τους 55 βαθμούς και είναι στην 4η θέση, στο -3 από την αποψινή του αντίπαλο που έχει 58 (σ.σ.: στην 3η θέση).

Το γρήγορο γκολ που πέτυχε η ομάδα της Πάφου στο 10' ήταν κομβικό για την πορεία του ματς. Σκόρερ ο Αμπντουραχίμι που βρέθηκε σε θέση βολής και δεν αστόχησε (1-0). Η ΑΕΚ χρειάστηκε 18' για να κάνει το πρώτο σουτ με τον Γκρόμοφ, αλλά δεν προβλημάτισε την εστία του Ίβουσιτς. Αλλά οι γηπεδούχοι ήταν και επικίνδυνοι και αποτελεσματικοί. Καθώς στο 22' ο Ζάιρο εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Μιλίτσεβιτς και έδωσε έτοιμο γκολ στον Αμπντουραχίμι για το 2-0. Η ομάδα της Λάρνακας είχε τη δική της καλή στιγμή στο 37'. Ωστόσο στο σουτ του Γκαρσία, η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του Χότσκο και τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Ίβουσιτς!

Στην εκκίνηση του δευτέρου ημιχρόνου η ΑΕΚ έγινε ακόμη πιο επιθετική. Οι παίκτες του Όλτρα έψαξαν ένα γκολ που θα τους έβαζε ξανά στο ματς. Όμως στο 56' ο Γκρόμοφ δεν σημάδεψε σωστά για να μειώσει σε 2-1. Με το ματς να μπαίνει στην τελική ευθεία και το σκορ στο 2-0 για την Πάφο, οι γηπεδούχοι έψαξαν και άλλο γκολ. Καθώς στο 88' ήταν η σειρά τον Τάνκοβιτς να βρει δίχτυα για το 3-0. Επιπλέον, στο 90'+2 ο Κανέ πέρασε και τον Πίριτς και πλάσαρε για το τελικό 4-0!

ΠΑΦΟΣ (Μίτσελ Σαλγκάδο): Ίβουσιτς, Δημητρίου (83' Μπρούνο), Μπάιριτς, Κβίντα, Παλάσιος, Ικόκο, Χότσκο, Κανέ, Αμπντουραχίμι (59' Τάνκοβιτς), Βαλακάρι (59' Ντράγκομιρ), Ζάιρο (89' Πελάσιο).

ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ (Χοσέ Λουίς Όλτρα): Πίριτς, Κάσας (63' Ναούμ), Τόμοβιτς (86' Μάμας), Μιλίτσεβιτς, Γκαρσία, Φαράζ, Λέντες, Πονς (86' Σανχούρχο), Γκιούρτσο (63' Νίκολιτς), Τρισκόφσκι, Γκρόμοφ (76' Γιάκολις).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr