Ποδόσφαιρο

Με πρωταγωνιστή τον Καλτσά [vid]

Τετάρτη, 12 Απριλίου 2023 - 19:25

Δύο γκολ του Ελλαδίτη παίκτη οδήγησαν την Καρμιώτισσα στο 2-0 κόντρα στην ΑΕΛ, στο «Τσίρειο».

Με πρωταγωνιστή τον Καλτσά [vid]

Σημαντική νίκη για την Καρμιώτισσα. Μετά από ένα μήνα πέτυχε νίκη. Αυτή τη φορά επικράτησε 2-0 της ΑΕ Λεμεσού, στο «Τσίρειο». Ένα αποτέλεσμα που την έφερε στο +10 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Πιο συγκεκριμένα, μια νίκη που οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην απόδοση του Νίκου Καλτσά που πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών. Αντίθετα, η ομάδα της Λεμεσού δεν είναι σε καλό… φεγγάρι. Δεύτερη σερί ήττα και τέταρτη στα έξι τελευταία ματς. Ένα δείγμα, ενδεχομένως, της έλλειψης βαθμολογικού κινήτρου.

Με το… καλημέρα στο ματς στο «Τσίρειο» η Καρμιώτισσα είχε δοκάρι. Καθώς στο 3' και μετά τη σέντρα του Ντούμπια, η μπάλα πήγε στο δοκάρι της εστίας του Μούριελ. Η… απάντηση της ΑΕΛ ήταν η μεγάλη ευκαιρία με τον Ρόμο στο 4', αλλά ο Κνόμπλοχ τον σταμάτησε. Ωστόσο στο 22' το σκορ άνοιξε. Σέντρα του Σέλουτσκα, κεφαλιά του Καλτσά και 1-0. Επιπλέον, στο 24' ο Μούριελ έδιωξε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Κουλιμπαλί, κρατώντας το 1-0. Αλλά στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε λίγο. Η Καρμιώτισσα έδειξε πώς είχε, όμως, τον πρώτο λόγο. Το σουτ του Ντούρις στο 72' δεν ανησύχησε τον Μουριέλ. Αλλά στο 74' ο Καλτσάς κινήθηκε μέσα στην περιοχή, πέρασε τον Παντελή και πέτυχε το 2-0.

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ (Φλορίν Μπράτου): Κνόμπλοχ, Καλτσάς (90'+3 Ανδρονίκου), Αγγελή, Μαλόν, Σέλουτσκα, Νεοφύτου (90'+3 Οικονομίδης), Γκαζτανιάγα, Ελ Αλουχί (69' Μπεν Σαλάμ), Γκραντινάρου, Ντούμπια (60' Ντούρις), Κουλιμπαλί (60' Γκράφενμπερχ).

ΑΕΛ (Τσέντομιρ Γιανέφσκι): Μούριελ, Παντελή, Ντεγοέστ, Τεϊσέιρα, Ντζάλμα (66' Μακρής), Ζντραφκόσκι (46' Ανδρέου), Κοντινέλα, Παπαφώτης, Τσέρνιχ (46' Κάσα), Μεντόζα (76' Μιλιντσεάνου), Ρόμο (84' Κόλιας).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr