Ποδόσφαιρο

Ο Ακρίτας κέρδισε το δικαίωμα στην ελπίδα [vid]

Τετάρτη, 12 Απριλίου 2023 - 20:48

Νίκησε με ανατροπή 3-2 την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και έδειξε… σφυγμό για τη σωτηρία.

Ο Ακρίτας κέρδισε το δικαίωμα στην ελπίδα [vid]

Μια πολύ σημαντική νίκη πέτυχε ο Ακρίτας στη Λάρνακας. Νίκησε 3-1, με ανατροπή, την Ανόρθωση και έδειξε πώς έχει ακόμη… σφυγμό. Σε ένα ματς που ξεκίνησε… στραβά, αφού στο ημίχρονο ήταν πίσω στο σκορ. Η Ανόρθωση ήταν εκείνη που προηγήθηκε στο 20' με την εξαιρετική κίνηση του Γκερέρο, που έδωσε έτοιμο γκολ στον Χριστοφή για το 1-0.

Αλλά μέσα σε 19 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ακρίτας έφερε… τούμπα το ματς. Ο Σέχιτς στο 53' πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και «σέρβιρε» το 1-1 για τον Κονέ. Επιπλέον, στο 63', ο Εράσο πήρε το… ριμπάουντ για το 1-2. Η αντεπίθεση της ομάδας της Χλώρακας ήρθε στο 72' με το γκολ του Λόπες, με σουτ εκτός περιοχής για το 1-3. Η «Κυρία» κέρδισε πέναλτι στο 73', όταν ο Περντρέου ανέτρεψε τον Κορτές. Ο Γκερέρο το εκτέλεσε εύστοχα για το τελικό 2-3.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ (Βέσκο Μιχαϊλοβιτς): Κεραυνός (64' Μιχαήλ), Αντωνίου, Μπαϊσίνιο, Αντωνιάδης (64' Μραζ), Κίκο (73′ Κορέια), Αρτυματάς, Τεχέρα, Εμπραλίντζε (64′ Φερέιρα), Χριστοφή (83′ Αργυρού), Γκερέρο, Αντονίν.

ΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛΩΡΑΚΑΣ (Ντένις Λαχτιόνοφ): Περντρέου, Σέχιτς, Μεντιμόρετς, Σαραβάνια, Καραγιάννης, Κονέ, Εράσο (90’+9 Κλεμέντε), Άμπραχαμ, Ντουμπόφ (Β. Λόπες), Αραούχο, Τόρες (90’+3 Ντραμέ).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr