Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Παρελθόν ο Χάμες Ροντρίγκες

Πέμπτη, 13 Απριλίου 2023 - 14:14

Ο Ολυμπιακός έλυσε την συνεργασία του με τον Κολομβιανό σταρ

Ολυμπιακός: Παρελθόν ο Χάμες Ροντρίγκες

Ο Ολυμπιακός και ο Χάμες Ροντρίγκες χωρίζουν τους δρόμους τους και επίσημα. Κάτι που φαινόταν το τελευταίο διάστημα αναφορικά με τις σχέσεις των δύο πλευρών.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ο Χάμες Ροντρίγκες αποφάσισαν να προχωρήσουν σε λύση της συνεργασίας τους. Ο Χάμες θα είναι πάντα κομμάτι του συλλόγου μας και μέλος της ερυθρόλευκης οικογένειας. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο μέλλον.

Αυτή είναι και η επίσημη τοποθέτηση του Χάμες Ροντρίγκες.

Ο διεθνής άσος εδώ και 2,5 μήνες αντιμετωπίζει διάφορους τραυματισμούς που δεν τον άφησαν να βοηθήσει.

Γενικά και η συμπεριφορά του, όμως, το τελευταίο διάστημα δεν ήταν και η καλύτερη. Κάτι που έφερε και δυσαρέσκεια στα υψηλά κλιμάκια της ΠΑΕ.

Ήταν δεδομένο πως δεν θα συνέχιζαν την συνεργασία τους και ας υπήρχε οψιόν ανανέωσης στο συμβόλαιο. Κάτι που επιβεβαιώθηκε με την ολοκλήρωση της, ένα μήνα πριν το τέλος της σεζόν.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.