Ποδόσφαιρο

Η Φέγενορντ έχει τον πρώτο λόγο [vid]

Πέμπτη, 13 Απριλίου 2023 - 21:58

Οι Ολλανδοί νίκησαν 1-0 τη Ρόμα στο Ρότερνταμ και απέκτησαν προβάδισμα για να περάσουν στα ημιτελικά.

Η Φέγενορντ έχει τον πρώτο λόγο [vid]

Η ρεβάνς της Ρώμης ανάμεσα στη Φέγενορντ και τη Ρώμη αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον. Ειδικότερα μετά τη νίκη 1-0 των Ολλανδών στην αποψινή αναμέτρηση του Ρότερνταμ. Σε ένα ματς που οι Ιταλοί έχασαν πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο.

Στα πρώτα 45λεπτά αμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να επιβάλλει το ρυθμό της. Η ιταλική ομάδα αντιμετώπισε πρόβλημα στο 26', με τον Ντιμπάλα να αποχωρεί τραυματίας. Έτσι οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ήταν λιγοστές. Η πρώτη πραγματικά καλή ήρθε για τη Φέγενορντ στο 29'. Αλλά ο Σιμάνσκι είδε την μπάλα να περνά δίπλα από το δοκάρι της εστίας του Ρουί Πατρίσιο. Αλλά σε ένα τόσο κλειστό ματς, οι «τζιαλορόσι» κέρδισαν πέναλτι στο 43', σε χέρι του Βίφερ. Όμως ο Πελεγκρίνι που το εκτέλεσε, σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Μπίλοου. Το αποτέλεσμα ήταν το 0-0 για τα πρώτα 45 λεπτά.

Αλλά στο δεύτερο μέρος η Φέγενορντ κατάφερε να πάρει το προβάδισμα νωρίς. Καθώς στο 53' ο Ιντρίσι έστρωσε στον Βίφερ και εκείνος με σουτ από το ύψος της περιοχής, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ρουί Πατρίσιο για το 1-0. Οι «τζιαλορόσι» απείλησαν στο 63' με την κεφαλιά του Ιμπάνιεθ! Όπως και οι Ολλανδοί με τον Κοκτσού στο 69' και το 77'. Ο Βαϊνάλντουμ άγγιξε το γκολ στο 87', αλλά η μπάλα πέρασε βασανιστικά δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας του Μπίλοου.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr