Ποδόσφαιρο

Άφησαν ανοικτούς λογαριασμούς [vid]

Πέμπτη, 13 Απριλίου 2023 - 22:19

Ισοπαλία 1-1 ανάμεσα σε Γάνδη και Γουέστ Χαμ και η πρόκριση θα κριθεί επί αγγλικού εδάφους.

Άφησαν ανοικτούς λογαριασμούς [vid]

Χωρίς νικητή έληξε το πρώτο ματς της Γάνδης με την Γουέστ Χαμ στο Βέλγιο. Έτσι, μετά το 1-1, η ρεβάνς στην Αγγλία την επόμενη εβδομάδα θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον.

Η ομάδα του Μόγιες είχε στην αρχή τα ηνία της αναμέτρησης. Η πρώτη φάση ήρθε στο 10' με τον Ντε Σαρτ αλλά ο Αρεολά είχε σωστή θέση. Η Γάνδη απείλησε εκ νέου στο 14' με την κεφαλιά του Τορουναρίγκα. Η Γουέστ Χαμ σκόραρε με τον Αγκέρ στο 40', αλλά το γκολ δεν μέτρησε μετά τον έλεγχο της φάσης στο VAR για χέρι στην εξέλιξη. Όμως τα «σφυριά» σκόραραν ξανά στο 45'+2 με τον Ινγκς, μετά την ασίστ του Μπόουεν και έτσι προηγήθηκαν 1-0.

Όμως, στο δεύτερο μέρος οι Βέλγοι μπήκαν πιο δυνατά. Το αποτέλεσμα ήταν να φτάσουν στην ισοφάριση, πριν συμπληρωθεί μια ώρα αγώνα. Καθώς στο 57' ο Ντε Σαρτ «έφτιαξε» τον γνώριμο στα ελληνική γήπεδα Κάιπερς που ισοφάρισε σε 1-1. Στη συνέχεια το ματς ήταν ανοικτό. Η Γάνδη άγγιξε την ανατροπή στο 68' με τον Κάστρο-Μόντες, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι. Τα «σφυριά» έφτασαν κοντά στο γκολ στο 76' αλλά ο Μπόουεν δεν κατάφερε να νικήσει τον Ρόεφ. Η Γάνδη είχε οριζόντιο δοκάρι με τον Ορμπάν, σε σουτ του στο 82', ενώ έφτασε κοντά στο γκολ και στο 86' με τον Τισουνταλί.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr