Ποδόσφαιρο

Απίθανη… ανατροπή από τους «κόκκινους διαβόλους» [vids]

Παρασκευή, 14 Απριλίου 2023 - 00:25

Σημείωσε δύο αυτογκόλ μετά το 84' και παραχώρησε ισοπαλία 2-2 στη Σεβίλλη. Χωρίς νικητή στη «Bay Arena», νίκη για την Γιουβέντους.

Απίθανη… ανατροπή από τους «κόκκινους διαβόλους» [vids]

Απίστευτο μεν, αληθινό δε! Το ματς του «Old Trafford» δεν είχε νικητή. Καθώς Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Σεβίλλη έμειναν στο 2-2. Πιο συγκεκριμένα, οι «κόκκινοι διάβολοι» κατάφεραν να παραχωρήσουν ισοπαλία στην ισπανική ομάδα. Διότι σημείωσαν δύο αυτογκόλ από το 84' και μετά. Όλα αυτά, ενώ το ματς ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα του Τεν Χάαγκ. Η οποία προηγήθηκε 2-0 στο 21' χάρη στα ισάριθμα τέρματα του Σάμπιτσερ, το πρώτο στο 14'. Αλλά ο Μαλάσια στο 84' και ο Μαγκουάιρ στο 90'+2 έστειλαν την μπάλα στα δίχτυα του Ντε Χέα και η πρόκριση θα κριθεί στην Ανδαλουσία!

Το ίδιο συνέβη στο ζευγάρι της Λεβερκούζεν με την Ουνιόν Σεντ Γκιλουάζ. Οι Βέλγοι αποδείχθηκαν ξανά «σκληρό καρύδι» για άλλη μια γερμανική ομάδα. Καθώς άνοιξαν το σκορ στην «Bay Arena» με τον Μπονιφάς στο 51'. Αλλά ο Βιρτς στο 82' ισοφάρισε στο τελικό 1-1, αυξάνοντας κι άλλο το ενδιαφέρον για τη ρεβάνς του Βελγίου.

Τέλος, στο Τορίνο η Σπόρτινγκ έβαλε… δύσκολα στους «μπιανκονέρι». Το ματς για 72 λεπτά ήταν ισόπαλο χωρίς σκορ, με την ομάδα της Λισσαβόνας να στέκεται καλά. Αλλά στο 73' ο Γκάτι βρήκε τρόπο να στείλε την μπάλα στα δίχτυα του Αντάν, χαρίζοντας τη νίκη 1-0 στη Γιουβέντους.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr