Ποδόσφαιρο

Serie A: "Στοπ" στην Γιουβέντους από την Σασουόλο [vid]

Κυριακή, 16 Απριλίου 2023 - 21:41

Η Γιουβέντους έβλεπε τις «γκέλες» των Μίλαν και Ίντερ να επαναλαμβάνονται, αλλά δεν κατάφερε να τις εκμεταλλευτεί. Διότι για δεύτερη σερί αγωνιστική οι «μπιανκονέρι» γνώρισαν ήττα, αυτή τη φορά από τη Σασουόλο στο «Mapei» με 1-0.

Serie A:

Η Σασουόλο ήταν συνολικά ανώτερη, αλλά χρειάστηκε και τη συμβολή του Κονσίλι για να λυγίσει τη Γιουβέντους με 1-0 και να της κόψει τις… σκέψεις για τετράδα.

Η ομάδα του Αλέγκρι δεν έθελξε με την απόδοσή της και οι Νεροβέρντι εκμεταλλευόμενοι τις στιγμές τους έφτασαν σε μια άξια νίκη. Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς σπουδαίες ευκαιρίες. Στο δεύτερο όμως, οι γηπεδούχοι πάτησαν το γκάζι. Στο 56’ ο Ντεφρέλ προειδοποίησε, αλλά ο Περίν απέκρουσε την κεφαλιά του εντυπωσιακά ενώ λίγο μετά ο Γκάτι προσπαθώντας να διώξει σημάδεψε το δοκάρι της ομάδας του.

Στο 64’ ωστόσο, ο Ντεφρέλ κατάφερε να ανοίξει το σκορ για τη Σασουόλο. Ο Φατζόλι (που όταν αποχώρησε ως αλλαγή ξέσπασε σε κλάματα) δεν απομάκρυνε σωστά και επί της ουσίας έστρωσε στον Γάλλο, το ωραίο τελείωμα του οποίου κατέλληξε στα δίχτυα.

Η 30η αγωνιστική
Κρεμονέζε - Έμπολι 1-0 (4' Ντέσερς)
Σπέτσια - Λάτσιο 0-3 (36' πέν. Ιμπόμπιλε, 52' Άντερσον, 89' Αντόνιο)
Μπολόνια - Μίλαν 1-1 (1' Σανσόνε / 40' Πομπέγκα)
Νάπολι - Βερόνα 0-0
Ίντερ - Μόντσα 0-1 (78' Καλντιρόλα)
Λέτσε - Σαμπντόρια 1-1 (31' Τσίσεϊ / 75' Χεσέ)
Τορίνο - Σαλερνιτάνα 1-1 (57' Σανάμπρια / 9' Φιλένα)
Σασουόλο - Γιουβέντους 1-0 (64' Ντεφρέλ)
16/04 21:45 Ρόμα - Ουντινέζε
17/04 21:45 Φιορεντίνα - Αταλάντα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr