Ποδόσφαιρο

AEK: Σοκ με Αραούχο, χάνει τη σεζόν

Δευτέρα, 17 Απριλίου 2023 - 20:32

Ο αρχηγός της Ένωσης θα υποβληθεί σε επέμβαση στον μηνισκό στο αριστερό του γόνατο

AEK: Σοκ με Αραούχο, χάνει τη σεζόν

Ήταν ένα σοκ για την ΑΕΚ το θέμα με τον Σέρχιο Αραούχο που τραυματίστηκε στο γόνατο και καλείται να μείνει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν.

Η ανησυχία υπήρχε μετά τον τραυματισμό του αρχηγού στο ματς με τον Άρη. Είχε χτυπήσει το γόνατο στο δοκάρι στην αρχή του αγώνα.

ΟΙ εξετάσεις που υποβλήθηκαν έδειξαν πως πρέπει να υποβληθεί σε επέμβαση στο αριστερό γόνατο και ειδικά στον μηνίσκο.

Ο 31χρονος άσος επισκέφθηκε ειδικό γιατρό στην Ισπανία. Που στο παρελθόν του είχε κάνει δύο ανάλογες επεμβάσεις. Κι εκείνος του είπε πως δεν θα αποφύγει το νυστέρι.

Κι έτσι πήρε την απόφαση να ακολουθήσει τις συμβουλές των γιατρών. Η εγχείρηση θα γίνει στα τέλη της εβδομάδας. Και ο Αραούχο θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Με την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα να κυνηγάει την κατάκτηση του νταμπλ, αλλά δεν θα έχει την βοήθεια ενός επιδραστικού παίκτη όπως είναι ο Αραούχο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.