Ποδόσφαιρο

Serie A: Μοιρασιά για Φιορεντίνα και Αταλάντα [vid]

Δευτέρα, 17 Απριλίου 2023 - 23:46

Όρθια στην Τοσκάνη έμεινε η Αταλάντα που μπόρεσε να πάρει έναν βαθμό απέναντι στην ανώτερη Φιορεντίνα (1-1) με το τελικό αποτέλεσμα να αδικεί ξεκάθαρα τους Βιόλα που ήταν καλύτεροι.

Serie A: Μοιρασιά για Φιορεντίνα και Αταλάντα [vid]

Οι Μπεργκαμάσκι με τρίποντο θα έπιαναν την Ίντερ στην 5η θέση ωστόσο ο βαθμός τους έφερε στο -2, την ώρα που η Φιορεντίνα έμεινε στο -7 από το σύνολο του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι που έχει το προβάδισμα για ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ο Μέλε στο 37ο λεπτό έκανε μια τρομερή ατομική προσπάθεια αφού έκλεψε, ελίχθηκε ανάμεσα σε δύο παίκτες και εκτέλεσε για το 0-1, με τη Φιορεντίνα να ανεβάζει την πίεσή της και με τις αλλαγές να βελτιώνει την εικόνα της στο δεύτερο μέρος.

H ισοφάριση ήρθε από την άσπρη βούλα σε μια φάση που εξετάστηκε για ώρα από τον VAR και εν τέλει δόθηκε πέναλτι για χέρι του Τολόι. Ο Αρτούρ Καμπράλ σκόραρε για το 1-1, με τον Μποναβεντούρα να έχει δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση φάουλ και φοβερή κεφαλιά στις καθυστερήσεις (απέκρουσε ο Σπορτιέλο).

Από την άλλη, η Αταλάντα έδειξε ικανοποιημένη από τον βαθμό ειδικά από τη στιγμή που στο δεύτερο δεν απείλησε καθόλου.

Η 30ή αγωνιστική
Κρεμονέζε-Έμπολι 1-0 (4' Ντέσερς)
Σπέτσια-Λάτσιο 0-3 (36' πέν. Ιμόμπιλε, 52' Φ. Άντερσον, 89' Αντόνιο)
Μπολόνια-Μίλαν 1-1 (1' Σανσόνε - 40' Πομπέγκα)
Νάπολι-Βερόνα 0-0
Ίντερ-Μόντσα 0-1 (78' Καλντιρόλα)
Λέτσε-Σαμπντόρια 1-1 (31' Κισέι - 75' Χεσέ)
Τορίνο-Σαλερνιτάνα 1-1 (57' Σανάμπρια - 9' Βιλένα)
Σασουόλο-Γιουβέντους 1-0 (64' Ντεφρέλ)
Ρόμα-Ουντινέζε 3-0 (37' Μπόβε, 55' Πελεγκρίνι, 90'+1 Έιμπραχαμ)
Φιορεντίνα-Αταλάντα 1-1 (55' πέν. Καμπράλ - 37' Μέλε)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr