Ποδόσφαιρο

Η Λίβερπουλ "σκόρπισε" την Λιντς (1-6)

Δευτέρα, 17 Απριλίου 2023 - 23:58

Η Λίβερπουλ “διέλυσε” με το επιβλητικό 6-1 την Λιντς στην έδρα της και έδειξε ότι μπορεί να “παλέψει” μέχρι τέλους για την έξοδο στην Ευρώπη μέσω του πρωταθλήματος.

Η Λίβερπουλ

Το ματς δεν διεκδίκησε... δάφνες ποιότητας στο πρώτο του μισάωρο, ωστόσο άναψε στην τελική ευθεία του πρώτου μέρους. Στο 35’, ο Γκάκπο έβαλε μπροστά τους φιλοξενούμενους εκμεταλλευόμενος την μπαλιά του Αλεξάντερ-Αρνολντ – που πάντως φάνηκε να κερδίζει κόντρα με το χέρι.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, ήταν η σειρά του Σαλάχ να σκοράρει, νικώντας τον Μελιέ μέσα από την περιοχή, για το 2-0 των “reds”.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν στο δεύτερο μέρος αποφασισμένοι να ψάξουν το γκολ που θα τους βάλει ξανά στο ματς και το βρήκαν άμεσα. Στο 47’, ο Κονατέ έπαθε... μπλακ άουτ και χάρισε την μπάλα στον Σινιστέρα, που δέχτηκε το δώρο και μείωσε στο τετ α τετ με τον Άλισον.

Η χαρά των «παγωνιών» κράτησε μόλις πέντε λεπτά όμως... Κι αυτό γιατί στο 52’ ήρθε το 3-1 από τον Ζότα, που τελείωσε ιδανικά τη φάση μετά την μπαλιά του Τζόουνς. Κάπου εκεί το ματς... τελείωσε, με τη Λιντς να ανοίγεται και να το πληρώνει

Μπορεί το γκολ του Σαλάχ στο 60’ να ακυρώθηκε για οφσάιντ, ωστόσο μόλις στο 64’ ο Αιγύπτιος σκόραρε ξανά με ωραίο αριστερό σουτ μέσα από την περιοχή, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη διαφαινόμενη επικράτηση της ομάδας του. Το 5-1 ήρθε στο 74’ με υπέροχο τελείωμα του Ζότα από το ύψος της περιοχής, που έστειλε την μπάλα δοκάρι και μέσα, ενώ το... κερασάκι στην τούρτα μπήκε στο 90’ από τον Νούνιες.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr