Ποδόσφαιρο

Μάντσεστερ Σίτι: Η ανανέωση και η ρήτρα του Χάαλαντ!

Τετάρτη, 19 Απριλίου 2023 - 12:09

Η Μάντσεστερ Σίτι αφαίρεσε τη ρήτρα από το συμβόλαιό του κι ετοιμάζει πρόταση ανανέωσης.

Μάντσεστερ Σίτι: Η ανανέωση και η ρήτρα του Χάαλαντ!

Η Σίτι φουλάρει για να «δέσει» στο Μάντσεστερ τον Έρλινγκ Χάαλαντ ετοιμάζοντας πρόταση για νέο συμβόλαιο, χωρίς πλέον τη ρήτρα των 150 εκατ. ευρώ που προβλεπόταν για το καλοκαίρι του 2024 κι έκανε τους «μνηστήρες» να... ορέγονται τον Νορβηγό.

Σύμφωνα με το «Athletic», η Σίτι ετοιμάζει πρόταση επέκτασης πέραν του 2027 που λήγει το τρέχον του συμβόλαιο, με μια σημαντική διαφορά: το νέο συμβόλαιο δεν θα περιλαμβάνει τη ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 150 εκατομμυρίων ευρώ που προβλεπόταν για το 2024, η οποία άφηνε περιθώρια κινητικότητας ιδίως στη Ρεάλ Μαδρίτης που έχει τον Νορβηγό ψηλά στη μεταγραφική της λίστα. Η εν λόγω ρήτρα ουσιαστικά αφαιρέθηκε από τη Σίτι τον περασμένο Νοέμβριο, όταν και ανακοινώθηκε η ανανέωση της συνεργασίας του κλαμπ με τον Πεπ Γκουαρδιόλα, δείγμα της αλληλένδετης μακροχρόνιας προοπτικής στους Γαλάζιους.

Μια προσφορά χωρίς κατάθεση σε περιμένει στο Pamestoixima.gr!

Με αυτόν τον τρόπο οι Σίτιζενς θέλουν να κόψουν τις ορέξεις των ομάδων που κοιτούσαν τον Νορβηγό, και να τον δέσουν στο Μάντσεστερ. Επίσης θέλουν να βάλουν γερές βάσεις για τον σχεδιασμό της ομάδας των επόμενων χρόνων.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr