Ποδόσφαιρο

Νίκη της ΑΕΛ, «λευκή» ισοπαλία στη Λάρνακα [vids]

Τετάρτη, 19 Απριλίου 2023 - 23:03

Επιστροφή στα τρίποντα για την ομάδα της Λεμεσού, πήρε βαθμό η Καρμιώτισσα από την Ανόρθωση.

Νίκη της ΑΕΛ, «λευκή» ισοπαλία στη Λάρνακα [vids]

Τέλος στο σερί των ματς χωρίς νίκη έβαλε η ΑΕΛ. Μετά από τρεις αναμετρήσεις, επικράτησε 1-0 του Παραλιμνίου στο «Alfamega» της Λεμεσού και ξαναμπήκε στο δρόμο των επιτυχημένων αποτελεσμάτων μετά από ένα μήνα. Αντίθετα, για το Παραλίμνι αυτό το αποτέλεσμα ίσως να ήταν και η χαριστική βολή σε ό,τι αφορά την παραμονή στην μεγάλη κατηγορία του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Με τον Χρίστο Χαραλάμπους στον πάγκο, η ΑΕΛ πήρε τους τρεις βαθμούς χάρη στο γκολ που σημείωσε ο Χριστόφορος Φραντζής, στο 69', με σουτ μέσα από την περιοχή. Αυτός ήταν που διαμόρφωσε το 1-0 και έκρινε την αναμέτρηση. Η Ένωση είχε δύο καλές στιγμές με τον Μέιρα, στο 8' και το 61', αλλά ο Μούριελ επενέβη σωτήρια και στις δύο περιπτώσεις.

ΑΕΛ (Χρίστος Χαραλάμπους): Μούριελ, Παντελή, Τεϊσέιρα, Ντέγοεστ, Φραντζής, Τσέρνιχ (46' Ανδρέου), Ζντραφκόφσκι (80' Μεντόγεβιτς),Παπαφώτης, Κάσα (46' Μακρής), Μεντόσα (83' Κοντινέλα), Ρόμο (72' Μιλιτσεάνου).

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ (Μαρίνος Σατσιάς): Κόστιτς, Κορσία, Ντρέκσα, Χριστοφή, Ντα Σίλβα, Μέιρα, Πολυκάρπου (83' Λαμί), Κοτσώνης (83' Βούκσεβιτς), Κωνσταντίνου (72' Φερνάντες), Ντιαβαρά, Ρουσιάς.

Αντίθετα, στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ούτε νικητής υπήρξε, ούτε γκολ σημειώθηκαν! Ανόρθωση και Καρμιώτισσα έμειναν στο 0-0. Ένα αποτέλεσμα, ωστόσο που ήταν ιδανικό για την ομάδα του Φλορίν Μπράτου. Με το βαθμό στη Λάρνακα έφτασε στο +10 από τη ζώνη του υποβιβασμού και είναι μια… ανάσα από τη μαθηματική σωτηρία.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ (Βέσκο Μιχαϊλοβιτς): Μιχαήλ, Ιωάννου (85' Κορρέα), Αρτυματάς, Μπαϊσίνιο, Κορέια, Χριστοφή (46' Παρούτης), Φερέιρα (70' Ουαρίς), Σάμπο, Αργυρού (46' Χρυσοστόμου), Γκερέρο, Μραζ (70' Αντονίν).

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ (Φλορίν Μπράτου): Κνόμπλοχ, Γκραντινάρου, Αγγελή, Μαλόνε, Τσέλουστκα, Καλτσάς (79' Μπεν Σαλάμ), Νεοφύτου, Γκαστανάγια, Ντούμπια (62' Ντούρις), Ελ Αλουχί (90'+4 Αβραάμ), Κουλιμπαλί (62' Γκράβενμπερχ).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr