Ποδόσφαιρο

Γκολ και θέαμα στο Giuseppe Meazza [vid]

Πέμπτη, 20 Απριλίου 2023 - 00:08

Oι «νερατζούρι» μετά από 13 χρόνια ξανά στα ημιτελικά του UEFA Champions League, μετά το «χορταστικό» 3-3 με την Μπενφίκα. Και τώρα Derby della Madonnina.

Γκολ και θέαμα στο Giuseppe Meazza [vid]

Ένα άκρως χορταστικό ματς έγινε στο Μιλάνο. Ίντερ και Μπενφίκα προσέφεραν «πλούσιο» θέαμα. Το τελικό 3-3 αποζημίωσε τόσο τους φιλάθλους στις εξέδρες του «Giuseppe Meazza» όσο και εκείνους που το παρακολούθησαν τηλεοπτικά. Η ουσία είναι πώς οι «νερατζούρι» πέρασαν στα ημιτελικά μετά από 13 χρόνια. Πλέον, έχουν μπροστά τον «εμφύλιο» με τους «ροσονέρι». Διότι το Derby della Madonnina δίνει το εισιτήριο για τον τελικό του UEFA Champions League, ανάμεσα σε δύο ομάδες που περιμένουν πώς και πώς την Ευρώπη για να… φτιάξουν τη χρονιά τους.

Η Ίντερ έχοντας στη.. φαρέτρα της, το 2-0 της Λισσαβόνας, προηγήθηκε στο 14'. Πάσα του Λαουτάρο για τον Μπαρέλα, προσποίηση στον Αντόνιο Σίλβα και η μπάλα στα δίχτυα του Βλαχοδήμου. Με τον παίκτη των «νερατζούρι» να σκοράρει και στο δεύτερο ματς των προημιτελικών με τους «αετούς». Αν και ο Ονάνα σταμάτησε τον Τσικίνιο, στο φάουλ του τελευταίου στο 31', δεν έχει το ίδιο στο 38' στην κεφαλιά του Άουρσενς που έφερε το σκορ στο 1-1!

Επιπλέον, στο 65' ο Ντιμάρκο έδωσε… έτοιμο γκολ στον Λαουτάρο Μαρτίνες που πέτυχε το 2-1. Επιπλέον, στο 78' ο Κορέα απέφυγε τον Οταμέντι και την έστειλε μέσα με τη βοήθεια του δοκαριού για το 3-1! Όμως η ομάδα του Σμιντ δεν το παράτησε. Στο 83' είχε δοκάρι με τον Νέρες. Αλλά στο 86' ο Αντόνιο Σίλβα σκόραρε με κεφαλιά για το 3-2. Επίσης, στο 90'+4 ο Μούσα ισοφάρισε για το τελικό 3-3 που έδωσε την ευκαιρία στην Μπενφίκα να πει… αντίο στη διοργάνωση με ένα θετικό αποτέλεσμα.

ΙΝΤΕΡ (Σιμόνε Ιντζάγκι): Ονάνα, Νταρμιάν, Ατσέρμπι, Μπαστόνι (80' Ντ’ Αμπρόσιο), Ντάμφρις, Μπαρέλα (76' Τσαλχάνογλου), Μπρόζοβιτς, Μικιταριάν, Ντιμάρκο (80' Γκόσενς), Λαουτ. Μαρτίνες (76' Κορέα), Τζέκο (76' Λουκάκου).

ΜΠΕΝΦΙΚΑ (Ρότζερ Σμιντ): Βλαχοδήμος, Ζιλμπέρτο (46' Νέρες), Αντόνιο Σίλβα, Οταμέντι, Γκριμάλδο, Φλορεντίνο, Τσικίνιο (80' Μούσα), Ράφα Σίλβα (80' Νέβες), Ζοάο Μάριο (89' Σκέλντερουπ), Άουρσνες, Γκονσάλο Ράμος (74' Γκέδες).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr