Ποδόσφαιρο

Η Γιουβέντους πήρε πίσω τους 15 βαθμούς

Πέμπτη, 20 Απριλίου 2023 - 19:37

Η Βέκια σινιόρα θα οδηγηθεί σε νέα εκδίκαση της υπόθεση αναφορικά με τις λογιστικές παραβάσεις

Η Γιουβέντους πήρε πίσω τους 15 βαθμούς

Μέρα θετικών εξελίξεων ήταν η Πέμπτη (20/4) για την Γιουβέντους. Πιο συγκεκριμένα εκδικάστηκε η έφεση της αναφορικά με την αφαίρεση 15 βαθμών.

Μια υπόθεση που είναι να κάνει με κατηγορίες των παραγόντων της για τεχνητή διόγκωση εσόδων από μεταγραφές που οδήγησε σε κεφαλαιακά κέρδη, ωστόσο η υπεράσπιση υποστήριξε ότι αυτά ανέρχονται σε 60.000.000 ευρώ σε βάθος τριετίας, ήτοι μόλις 3,6% των εσόδων της.

Η ιταλική ολυμπιακή επιτροπή έδωσε προσωρινά πίσω τους 15 βαθμούς που είχαν αφαιρεθεί από τη Γιουβέντους, ύστερα από την εκδίκαση της έφεσης των "μπιανκονέρι" την Τετάρτη.

Σύμφωνα με το σκεπτικό, υπήρξε κακοδικία σε πρώτο βαθμό και γι' αυτό δικαίωσε εν μέρει τον ιταλικό σύλλογο, όμως η υπόθεση θα οδηγηθεί σε τρίτη εκδίκαση, όπου θα αποφασιστεί η νέα ποινή της Γιουβέντους.

Βάσει αυτής της επιστροφής, η Γιουβέντους από τους 44 πόντους πήγε στους 59 βαθμούς και ανέβηκε στην τρίτη θέση της Serie A, μπροστά από Ρόμα (56), Μίλαν (53) και Ίντερ (51). Έτσι, η μάχη για τα εισιτήρια του Champions League έχει φουντώσει για τα καλά.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr