Ποδόσφαιρο

Νίκες για Ανκαραγκουτσού και Σίβασπορ με ελληνικές «πινελιές» [vids]

Πέμπτη, 20 Απριλίου 2023 - 23:29

Εξαιρετικός ο Χατζηγιοβάννης στη νίκη της πρώτης, καθοριστικοί Χαρίσης και Γούτας σε εκείνη της δεύτερης.

Νίκες για Ανκαραγκουτσού και Σίβασπορ με ελληνικές «πινελιές» [vids]

Δύο στα δύο για τους γηπεδούχους, στα ματς της 30ής αγωνιστικής, στην Τουρκία. Αλλά ήταν νίκες με ελληνική «πινελιά». Τόσο για την Ανκαραγκουτσού όσο και για την Σίβασπορ. Η πρώτη ξέφυγε από την περιοχή της επικίνδυνης ζώνης, καθώς νίκησε 3-1 με ανατροπή την Γκιρεσούνσπορ. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με το αυτογκόλ του Ντιάκ στο 44'. Οι γηπεδούχοι σκόραραν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, αλλά στη φάση υπήρξε φάουλ από τον Κίτσιου και το 1-1 δεν μέτρησε!

Ο Χατζηγιοβάννης μπήκε με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους στο ματς και έκανε τη διαφορά. Καταρχάς στο 54' έδωσε την ασίστ στον Σόου για την ισοφάριση (1-1). Επιπλέον, στο 74' ο Ανταλγιαλί σημείωσε το 2-1. Ωστόσο στις καθυστερήσεις (90'+7) ο Έλληνας εξτρέμ έδωσε νέα ασίστ για να διαμορφώσει ο Σόου το τελικό 3-1.

Σε ό,τι αφορά την Σίβασπορ, επίσης νίκησε με ανατροπή (4-1) την Τραμπζονσπόρ. Βασικοί Χαρίσης και Γούτας για τους γηπεδούχους, όπως και ο Σιώπης για τους φιλοξενούμενους. Ωστόσο έλειπε λόγω καρτών ο Μπακασέτας. Σε ένα ματς όπου η αποβολή του Στρίνκερ Λάρσεν στο 22' για την περσινή πρωταθλήτρια Τουρκίας, έπαιξε καθοριστικό ρόλο. Η ομάδα της Τραπεζούντας προηγήθηκε 1-0 με τον Μάρκοβιτς στο 11'.

Αλλά οι γηπεδούχοι αξιοποίησαν στο έπακρο το αριθμητικό πλεονέκτημα. Έτσι η Σίβασπορ με το πέναλτι του Σαΐς στο 27' και το γκολ του Γεσιλούρτ στο 37' γύρισε το ματς. Το αποτέλεσμα ήταν να πάει στα αποδυτήρια με προβάδισμα 2-1. Στο 58' η ασίστ του Χαρίση βρήκε τον Σαΐς για το 3-1, για να έρθει στο 90'+3 ο Καϊσέδο για το τελικό 4-1. Η Σίβασπορ με αυτό το αποτέλεσμα ξέμπλεξε από τις περιπέτειες.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr