Ποδόσφαιρο

Θρίαμβος για Σεβίλλη, καταιγιστική Λεβερκούζεν [vids]

Πέμπτη, 20 Απριλίου 2023 - 23:56

Η κορυφαία ομάδα στην ιστορία του Europa League «διέλυσε» 3-0 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η Μπάγερ έριξε 4άρα στο Βέλγιο. Με «Χ» πέρασε η Γιουβέντους.

Θρίαμβος για Σεβίλλη, καταιγιστική Λεβερκούζεν [vids]

Δώστε στη Σεβίλλη από τώρα το Europa League!!! Διότι αυτά που κάνει στη διοργάνωση, δεν υπάρχουν! Στο «Old Trafford» γύρισε το ματς από το 2-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ισοφαρίζοντας σε 2-2 με ισάριθμα αυτογκόλ των «κόκκινων διαβόλων».

Σε ό,τι αφορά τον επαναληπτικό στο «Sánchez Pizjuán», διέλυσε 3-0 την ομάδα του Τεν Χάαγκ, για να πάρει μια πανηγυρική πρόκριση στα ημιτελικά. Γκολ με το… καλημέρα, στο 8', από τον Εν Νεσίρι για το 1-0. Επιπλέον, στο 41' ο Οκάμπος σκόραρε το 2-0, αλλά αυτό δεν μέτρησε μέσω VAR για οφσάιντ. Ωστόσο στο δεύτερο 45λεπτο ο Μπαντέ στο 47' και ο Εν Νεσίρι ξανά (81') ολοκλήρωσε τον ανδαλουσιάνικο θρίαμβο και έριξαν τους «κόκκινους διαβόλους» στο.. καναβάτσο!

Στον ημιτελικό, οι «rojiblancos» της Σεβίλλης θα αντιμετωπίσουν την Γιουβέντους. Οι «μπιανκονέρι» πήραν ισοπαλία 1-1 στη Λισσαβόνα από την Σπόρτινγκ και με το υπέρ τους 1-0 στο Τορίνο, πέρασαν επίσης στην 4άδα. Αν και στο τέλος τα… χρειάστηκαν, με τα «λιοντάρια» να χάνουν μεγάλες ευκαιρίες! Ο Ραμπιό στο 9' πέτυχε το 0-1 και έβαλε πίεση στην Σπόρτινγκ. Αλλά ο Έντουαρντς, με πέναλτι, στο 20' ισοφάρισε σε 1-1. Οι Πορτογάλοι άγγιξαν το 2-1 στο 35' με τον Ντιομαντέ, στο 75' με τον Εσγκάιο, στο 88' και στο 90' με τον Κόατες!

Αλλά ένα ακόμη αποτέλεσμα που προκάλεσε… αίσθηση στη βραδιά ήταν το άνετο πέρασμα της Λεβερκούζεν από το Βέλγιο. Διότι οι «ασπιρίνες» νίκησαν 4-1, με κυριαρχική εμφάνιση, την εντυπωσιακή φέτος Ουνιόν Σεντ Γκιλουάζ. Καταιγιστική η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο. Ο Ντιαμπί στο 2' πέτυχε το 0-1, ενώ στο 38' ο Μπέκερ το 0-2. Στη συνέχεια ήρθε και το 0-3 από τον Φρίμπονγκ στο 61'. Αν και η Ουνιόν μείωσε προσωρινά σε 1-3 (65') με τον Τέρχο, ο Χλόζεκ στο 79' διαμόρφωσε το τελικό 1-4 για την Μπάγερ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr