Ποδόσφαιρο

Οι 4 «σφυριές» και η φανέλα της «RotBlau» [vid]

Παρασκευή, 21 Απριλίου 2023 - 00:35

Εντυπωσιακή η Γουέστ Χαμ στο 4-1 με την Γάνδη, στην παράταση με ανατροπή πέρασε η Βασιλεία.

Οι 4 «σφυριές» και η φανέλα της «RotBlau» [vid]

Τον τίτλο του φαβορί επιβεβαίωσε η Γουέστ Χαμ, καθώς η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες έδειξε και κόντρα στην Γάνδη πώς παραμένει εξαιρετική ομάδα. Αν και οι Βέλγοι άνοιξαν στο σκορ στο 26' με τον Κάιπερς, η συνέχεια ανήκε ολοκληρωτικά στα «σφυριά». Μιας και η αγγλική ομάδα επικράτησε 4-1 και πέρασε πανηγυρικά στα ημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσει την Άλκμααρ.

Ο Μιχαήλ Αντόνιο ισοφάρισε στο 37' σε 1-1, αλλά στο δεύτερο μέρος το γήπεδο… έγειρε! Ο Λούκας Πακετά με πέναλτι στο 55' πέτυχε το 2-1, για να έρθει και το τρίτο γκολ άμεσα (58') με τον Ράις (3-1). Μέσα σε 8 λεπτά η Γουέστ Χαμ έφτασε και στο τέταρτο γκολ, μιας και στο 63' ο Μιχαήλ Αντόνιο σημείωσε το 4-1. Τα «σφυριά» βρήκαν και πέμπτο γκολ στο 71', αλλά το VAR έδειξε πώς υπήρχε χέρι του Μπόουεν και έτσι δεν μέτρησε!

Στο άλλο ματς του Europa Conference League που είχε παράταση, «μίλησε» η φανέλα της Βασιλείας. Διότι η «RotBlau» έκανε μεγάλη ανατροπή στη Νίκαια και με 2-1 στο έξτρα ημίωρο πέρασε στην 4άδα. Πιο συγκεκριμένα, εκεί οι Ελβετοί θα αντιμετωπίσουν τη Φιορεντίνα. Η Νις προηγήθηκε μόλις στο 9' με τον Λαμπόρντ. Ωστόσο, ο Ογκουστίν στο 86' ισοφάρισε και έστειλε το ματς στην παράταση. Καθώς εκεί ο Άνταμς, στο 98', σκόραρε για το 1-2 που έστειλε την ελβετική ομάδα στα ημιτελικά και στο δρόμο των «βιόλα».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr