Ποδόσφαιρο

Ρωμαϊκό «όργιο» στο «Olimpico»

Παρασκευή, 21 Απριλίου 2023 - 00:50

Η Ρόμα του Μουρίνιο συνέτριψε 4-1 τη Φέγενορντ και έδωσε… ραντεβού με την Λεβερκούζεν.

Ρωμαϊκό «όργιο» στο «Olimpico»

Μια μεγάλη βραδιά στην «αιώνια πόλη» για την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο. Οι «τζιαλορόσι» ανέτρεψαν το 1-0 του Ρότερνταμ. Βέβαια, αυτή η διαδικασία κράτησε όχι 90 αλλά 120 λεπτά. Ωστόσο στο φινάλε η ιταλική πρωτεύουσα ήταν στο… πόδι από την μεγάλη πρόκριση της Ρόμα στα ημιτελικά του UEFA Europa League. Με το θριαμβευτικό 4-1 που την έστειλε να αντιμετωπίσει τη Λεβερκούζεν.

Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο με καλό ρυθμό, αλλά χωρίς γκολ, η Ρόμα κατάφερε να πάρει τελικά το προβάδισμα στο 60ό λεπτό. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα στο «Olimpico» ο Σπινατσόλα βρήκε δίχτυα και πέτυχε το 1-0. Έτσι οι «τζιαλορόσι» ισοφάρισαν το σκορ του πρώτου ματς στην Ολλανδία. Αλλά ο Παϊσάο πέτυχε το 1-1 στο 80'. Εκεί η πρόκριση άλλαξε για λίγο χέρια, καθώς το 1-1 ήταν ιδανικό σκορ για τη Φέγενορντ.

Αλλά την τελευταία… λέξη στην κανονική διάρκεια του ματς την «είπαν» οι Ρωμαίοι. Ειδικότερα ο Πάολο Ντιμπάλα. Ο Αργεντινός σημείωσε στο 89' το 2-1 και έστειλαν τον προημιτελικό στην παράταση. Στο 101' ο Έιμπραχαμ έκανε το παράλληλο γύρισμα και ο Ελ Σαράουι πρόλαβε την έξοδο του Μπίλοου με προβολή, για το 3-1. Το «κερασάκι στην τούρτα» ήρθε στο 109' όταν ο Πελεγκρίνι πέτυχε το 4-1. Μια δάση που εξετάστηκε από το VAR, καθώς υπήρξαν υποψίες για οφσάιντ του Έιμπραχαμ. Το ματς τελείωσε με την αποβολή του Χιμένες στις καθυστερήσεις (120'+1) για αντιαθλητική συμπεριφορά.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr