Ποδόσφαιρο

Πολύτιμος βαθμός για τη Στουτγκάρδη [vid]

Παρασκευή, 21 Απριλίου 2023 - 23:42

Πήρε ισοπαλία 1-1 στη Βαυαρία από την Άουγκσμπουργκ και έμεινε για τρίτο ματς αήττητη.

Πολύτιμος βαθμός για τη Στουτγκάρδη [vid]

Η «Schwaben» συνεχίζει τη «μάχη» της για την παραμονή. Το βράδυ της Παρασκευής πήρε έναν πολύτιμο βαθμό στην έδρα της Άουγκσμπουργκ. Καθώς το ματς που άνοιξε την 29η αγωνιστική έληξε ισόπαλο 1-1. Έτσι οι φιλοξενούμενοι έφτασαν τους 25 βαθμούς και είναι στην 16η θέση. Όσον αφορά στους γηπεδούχους, είναι στους 30 πόντους και την 13η θέση.

Η βαυαρική ομάδα κατάφερε να βρει δίχτυα πολύ νωρίς στο ματς. Διότι χρειάστηκε μόλις 8 λεπτά για να πάρει το προβάδισμα στο σκορ. Η ψηλοκρεμαστή μπαλιά του Μάιερ ήταν ιδανική για τον Μπέλιο. Εκείνος με κεφαλιά, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπρέντλοου και σημείωσε το 1-0. Η «απάντηση» της Στουτγκάρδης ήρθε στο 13'. Αλλά στο σουτ του Φούχριχ, ο Κούμπεκ αντέδρασε ιδανικά! Έτσι έληξε το πρώτο ημίχρονο με το σκορ στο 1-0.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου η «Schwaben» ανέβασε… στροφές. Ωστόσο στο 56' ζήτησε πέναλτι για μαρκάρισμα πάνω στον Σίλας. Όμως, ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το ματς. Τελικά στο 79' η Στουτγκάρδη έφτασε στην ισοφάριση. Με τον Έντο να σπρώχνει από κοντά την μπάλα στα δίχτυα, για το τελικό 1-1.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr