Ποδόσφαιρο

Έργο Εμπαπέ το +11 της Παρί [vid]

Παρασκευή, 21 Απριλίου 2023 - 23:55

Με τα δύο γκολ του Γάλλου επιθετικού νίκησε 2-1 στην έδρα της Ανζέ και απέκτησε διψήφιο προβάδισμα.

Έργο Εμπαπέ το +11 της Παρί [vid]

Σε ανοδική πορεία είναι ξανά η ομάδα από το Παρίσι. Μιας και οι παίκτες του Γκαλτιέ πέρασε με «διπλό» (2-1) από την έδρα της Ανζέ και απέκτησα, έστω και προσωρινά, προβάδισμα 11 βαθμών (σ.σ.: 75 με 64) από τη δεύτερη Μαρσέιγ.

Το ματς άρχισε με την Ανζέ να έχει την πρώτη της καλή στιγμή, στο 6', με τον Νιανέ. Αλλά ο Ντοναρούμα είχε καλή τοποθέτηση και αποσόβησε το γκολ. Αλλά το γκολ ήρθε πριν το δεκάλεπτο. Πιο συγκεκριμένα στο 9' ο Μπερνάτ γύρισε την μπάλα για τον Εμπαπέ που άνοιξε το σκορ (0-1). Επιπλέον, στο 26' ο Μέσι πέρασε ιδανικά την μπάλα για τον Εμπαπέ που δεν έχασε την ευκαιρία και σημείωσε το 0-2. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ άγγιξε το γκολ για το 0-3 στο 38'. Ωστόσο, στο σουτ του Μέσι ο Μπερναρντόνι αντέδρασε ιδανικά και απέτρεψε στο τρίτο γκολ των πρωτευουσιάνων στα πρώτα 45λεπτά.

Το σκηνικό ήταν ανάλογο και στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. Διότι οι παίκτες της ομάδας του Παρισιού συνέχισαν να έχουν το ρόλο του… οδηγού στο ματς. Αλλά η διαφορά ήταν πώς και η Ανζέ είχε μια-δύο καλές στιγμές. Καθώς βγήκε μπροστά, από τη στιγμή που είχε τίποτα να χάσει!

Ο Μπαχόγια στο 70' είδε την μπάλα να περνά λίγο πάνω από την εστία του Ντοναρούμα. Το ίδιο συνέβη με το σουτ του Αμπντελί στο 73'. Μεγάλη επέμβαση από τον Μπερναρντόνι στο 74', που απέτρεψε το 0-3 στην ατομική ενέργεια του Εμπαπέ. Τελικά οι γηπεδούχοι έφτασαν στο γκολ στο 87' με τον Θιούμπ και διαμόρφωσαν το τελικό 1-2.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr