Ποδόσφαιρο

Ισοπαλία σαν... ήττα για Εσπανιόλ και Κάντιθ [vid]

Σάββατο, 22 Απριλίου 2023 - 00:27

Το τελικό αποτέλεσμα, 0-0, ανάμεσά τους δεν άφησε καμία εκ των δύο ικανοποιημένη από το βαθμό.

Ισοπαλία σαν... ήττα για Εσπανιόλ και Κάντιθ [vid]

Δεν λέει να ξεμπλέξουν από τις περιπέτειες, τόσο η Εσπανιόλ όσο και η Κάντιθ. Αν και η ομάδα της Ανδαλουσίας έχει ακόμη ένα ελαφρύ προβάδισμα έναντι των Καταλανών. Διότι η μεταξύ τους αναμέτρηση που άνοιξε το πρόγραμμα της 30ής αγωνιστικής στο ισπανικό πρωτάθλημα, έληξε ισόπαλη 0-0.

Ένα αποτέλεσμα που δεν άφησε καμία εκ των δύο ομάδων έστω και λίγο ικανοποιημένη. Διότι η μεν Κάντιθ έχει 32 βαθμούς και είναι στην 14η θέση, η δε Εσπανιόλ τέσσερις λιγότερους (σ.σ.: 28) που την κατατάσσουν στην 18η θέση. Δηλαδή εντός της ζώνης του υποβιβασμού.

Αν και το ματς είχε μεγάλο ενδιαφέρον και οι τακτικές έπαιξαν ρόλο, καμία εκ των δύο δεν είχε την ουσία. Δεν κατάφερε να φτάσει στο γκολ.. Έτσι, απολύτως λογικά, η αναμέτρηση έληξε τελικά ισόπαλη 0-0. Ωστόσο, οι Καταλανοί ήταν και άτυχοι. Δέκα συνολικά τελικές και από τις δύο πλευρές. Ειδικότερα, πιο χαρακτηριστικές για την Εσπανιόλ ήταν η κεφαλιά του Μοντές στο 33', τα δοκάρια του Χοσελού στο 58' και το 79' και το σουτ του τελευταίου στο 90'+3 που απομάκρυνε ο Λεντέσμα.

Οι δε φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 27' με τον Γκουαρδιόλα, στο 85' με τον Ράμος και στο 90'+4 με τον Αλέχο! Ωστόσο δεν άλλαξε κάτι ως το φινάλε. Έτσι η Εσπανιόλ έμεινε για έβδομο ματς χωρίς νίκη, ενώ η Κάντιθ για δεύτερο διαδοχικό!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr