Ποδόσφαιρο

Η Βερόνα «παίζει» δυνατά για τη σωτηρία [vid]

Σάββατο, 22 Απριλίου 2023 - 00:44

Νίκησε 2-1 την Μπολόνια, έμεινε τρίτο σερί ματς αήττητη και έπιασε την 17ης της βαθμολογίας Σπέτσια στους 26 βαθμούς.

Η Βερόνα «παίζει» δυνατά για τη σωτηρία [vid]

Αν υπάρχει κάτι που χαρακτηρίζει την Ελλάς Βερόνα, αυτό είναι το πείσμα παικτών, προπονητών και οπαδών της. Ακόμη κι εκεί που φαίνονταν όλα χαμένα, συνεχίζουν τη «μάχη» τους με αξιώσεις. Όχι μόνο δεν τα παράτησαν, αλλά δείχνουν χαρακτήρα! Το βράδυ της Παρασκευής, στο ματς που άνοιξε την 31η αγωνιστική, επικράτησαν 2-1 της Μπολόνια. Έτσι έφτασαν στους 26 βαθμούς και είναι ισόβαθμοι με την 17η Σπέτσια,, αλλά και στο -2 από την 16η Λέτσε!

Σε ρόλο πρωταγωνιστή της νίκης ο Σιμόνε Βέρντι. Ο 30χρονος Ιταλός επιθετικός πέτυχα τα δύο γκολ της Μπολόνια. Ειδικότερα το πρώτο που ήρθε στις καθυστερήσεις του πρώτου 45λεπτου, καθώς ο Βέρντι ευστόχησε σε πέναλτι στο 45'+6 (1-0). Επιπλέον στο 62' μετά τη σέντρα του Φαράονι πέτυχε το 2-0 με κοντινή κεφαλιά. Ωστόσο, με σωστή τακτική ως το φινάλε η ομάδα του Μάρκο Ζαφαρόνι έκανε την απαιτούμενη διαχείριση.

Αλλά το τελικό σκορ άλλαξε. Μιας και στις καθυστερήσεις (90'+4) ο Ντομίνγκες μείωσε σε 2-1. Θα μπορούσε, όπως μπορείτε να δείτε και στα στιγμιότυπα, η ομάδα του Μότα να πάρει βαθμό! Διότι στο 90'+6 ο Ορσολίνι απώλεσε τεράστια ευκαιρία από πλεονεκτική θέση για να κάνει το σκορ 2-2 λίγο πριν το τέλος.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr