Ποδόσφαιρο

Σούπερ Αϊντχόφεν, έκανε... πάρτι με τον Άγιαξ [vid]

Κυριακή, 23 Απριλίου 2023 - 19:20

Στο ντέρμπι της δεύτερης θέσης, η PSV θριάμβευσε με 3-0 κόντρα στον «Αίαντα» και απέκτησε σημαντικό προβάδισμα.

Σούπερ Αϊντχόφεν, έκανε... πάρτι με τον Άγιαξ [vid]

Η PSV έφτασε σε έναν μεγάλο θρίαμβο, στο ντέρμπι της Eredivisie, καθώς νίκησε 3-0 τον Άγιαξ. Όπως αποδείχθηκε το σπουδαίο ματς για την 30ή αγωνιστική ήταν παράσταση για ένα ρόλο. Καθώς η Αϊντχόφεν «διέλυσε» με 3-0 τον Άγιαξ και ξέφυγε 3 βαθμούς στη «μάχη» για τη δεύτερη θέση. Με την Φέγενορντ και να βρίσκεται κοντά στην κατάκτηση του τίτλου την Ολλανδία.

Το γρήγορο γκολ των γηπεδούχων έδωσε άλλο… χρώμα στο ντέρμπι. Μιας και ο Ντε Γιόνγκ άνοιξε το σκορ με κεφαλιά στο 13', μετά την ασίστ του Μπακαγιόκο. Επιπλέον στο 54' ο Σίμονς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι σημείωσε το 2-0. Λίγα λεπτά μετά το 2-0, το ματς έγινε… ροντέο!

Οπαδός της Αϊντχόφεν πέταξε ένα ποτήρι μπύρας προς τον αρχηγό του Άγιαξ, τον ΣτέφεΝ Μπέργκχαους. Με αποτέλεσμα ο διαιτητής να διακόψει το ματς και να στείλει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια. Ο θύτης αυτή της ανεπίτρεπτης ενέργειας απομακρύνθηκε από τις κερκίδες.

Έτσι, το ματς συνεχίστηκε λίγο αργότερα. Μετά την επανέναρξή του, ο Άγιαξ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ξαναμπεί στο ματς. Καθώς στο 63' το σουτ που επιχείρησε ο Τέιλορ, σταμάτησε στο δεξί δοκάρι της εστίας της PSV. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν τον θρίαμβό τους, στο 78', με το δεύτερο γκολ που σημείωσε ο Ντε Γιόνγκ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr