Ποδόσφαιρο

Ο Άρης πέρασε... αέρα από το Πανθεσσαλικό [vids]

Κυριακή, 23 Απριλίου 2023 - 19:28

Οι «κίτρινοι» νίκησαν 3-0 τον Βόλο και απέκτησαν διαφορά 4 βαθμών στη «μάχη» για το τελευταία ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ο Άρης πέρασε... αέρα από το Πανθεσσαλικό [vids]

Με εμφατική εμφάνιση στο Πανθεσσαλικό, ο Άρης έκανε μεγάλο βήμα για την κατάκτηση της 5ης θέσης στο πρωτάθλημα. Δηλαδή έγινε το απόλυτο φαβορί για το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Καθώς νίκησε 3-0 την ομάδα του Μπράτσου. Ο Νταρίντα άνοιξε το σκορ, ενώ ο Αμπουμπακάρ Καμαρά σημείωσε τα άλλα δύο τέρματα.

Οι «κίτρινοι» είχαν από το πρώτο μέρος μεγαλύτερη επιθετική δράση, αλλά το ματς ήταν σε γενικές γραμμές ισορροπημένο. Μιας και οι φάσεις μπροστά από τα καρέ των Κότνικ και Κουέστα ήταν ελάχιστες. Η πρώτη, πραγματικά, αξιόλογη φάση ήρθε στο 24' με τον Καμαρά να μην τελειώνει καλά τη φάση. Αλλά τρία λεπτά αργότερα (27') ο Νταρίντα με σουτ εκτός περιοχής σημάδεψε σωστά.

Έτσι ήρθε το 0-1 που έδωσε σημαντικό προβάδισμα στον Άρη! Η κεφαλιά του Οζέγκοβιτς στο 30', αν είχε διαφορετικό αποτέλεσμα, θα μπορούσε να είχε δώσει άλλο… χρώμα στην εξέλιξη του ματς. Δεν ήρθε, ωστόσο, και το πρώτο 45λεπτο βρήκε τους «κίτρινους» να έχουν κάνει τη μισή… δουλειά!

Στο 47' υπήρξε μαρκάρισμα του Πίρινεν στον Μαζικού. Η φάση ήταν πέναλτι και καταλογίστηκε. Όμως, στην αρχή της φάσης υπήρξε οφσάιντ του Καμαρά και η εν λόγω παράβαση προηγήθηκε.Στο 54' ο Ντέλετιτς δεν αξιοποίησε την ευκαρία που του παρουσιάστηκε για να φέρει το ματς στα ίσα.

Οπότε πέναλτι δεν υπήρξε τελικά. Η ευκαιρία του Αρούνα Σι που δεν κατάφερε από πλεονεκτική θέση να πετύχει το 1-1, ήταν η τελευταία του ευκαιρία. Ειδικότερα, δε, στο 77' ο Καμαρά βρέθηκε σε θέση βολής, νίκησε τον Κότνικ και σημείωσε το 0-2.

Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ήρθε και το 0-3. Μιας και στο 79' υπήρξε ανατροπή του Καμάτσο από τον Πίρινεν. Ο Καμαρά ευστόχησε από την «άσπρη βούλα» για το 0-3 στο 80'.

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κότνικ, Άλχο, Λούνα (67' Σι), Πίρινεν, Σιέλης, Τσοκάνης (83' Μεταξάς), Γκάγκι, Μπαριέντος (59' Πιρές), Τσίρινος, Οζέγκοβιτς, Ντέλετιτς.

ΑΡΗΣ (Απόστολος Τερζής): Κουέστα, Οντουμπάτζο (50' Εμπακατά), Φαμπιάνο, Πίρσμαν, Μαζικού, Νταμπό, Ετέμπο, Ιτούρμπε (73' Καμάτσο), Νταρίντα (86' Χριστοδουλόπουλος), Πάλμα (73' Μ. Γκαρσία), Καμαρά.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.