Ποδόσφαιρο

Η Νάπολι καλπάζει για το Scudetto [vid]

Κυριακή, 23 Απριλίου 2023 - 23:49

Με γκολ του Ρασπαντόρι στις καθυστερήσεις, νίκησε 1-0 στο Τορίνο της Γιουβέντους και είναι στο +17 από τη δεύτερη Λάτσιο.

Η Νάπολι καλπάζει για το Scudetto [vid]

Η Νάπολι ήταν η μεγάλη κερδισμένη στην 31η αγωνιστική της Serie A. Διότι με το γκολ του Ρασπανόρι στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων (90'+3) νίκησε 1-0 την Γιουβέντους στο Τορίνο. Έτσι ξέφυγε με 17 βαθμούς (σ.σ.: 78 με 61) από τη δεύτερη Λάτσιο. Ουσιαστικά έχει πάρει ήδη το πρωτάθλημα και πλέον χρειάζεται να το πάρει και μαθηματικά για να τελειώσει το… έργο με το Scudetto.

Επιπλέον, στους κερδισμένους της αγωνιστικής ήταν και οι δύο ομάδες από το Μιλάνο. Η μεν Μίλαν που νίκησε εντός έδρας, 2-0, τη Λέτσε. Η δε Ίντερ, καθώς το μεσημέρι πέρασε νικηφόρα με 3-0 από την έδρα της Έμπολι. Έτσι οι δύο ομάδες του Μιλάνο παίζουν… δυνατά για την έξοδο στο UEFA Champions League.

Έμπολι - Ίντερ 0-3

Μόντσα - Φιορεντίνα 3-2

Ουντινέζε - Kρεμονέζε 3-0

Μίλαν - Λέτσε 2-0

Γιουβέντους - Νάπολι 0-1

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr