Ποδόσφαιρο

«Νέοι» υποψήφιοι για το Champions League [vids]

Κυριακή, 23 Απριλίου 2023 - 23:18

Ουνιόν Βερολίνου και Φράιμπουργκ δείχνουν πιο έτοιμες από ποτέ να κουνήσουν το… σεντόνι.

«Νέοι» υποψήφιοι για το Champions League [vids]

Ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα, σε δύο επίπεδα, γίνεται στη Γερμανία. Αν και για τη «μάχη» του τίτλου, το δίδυμο της Ντόρτμουντ με την Μπάγερν έχει ξεχωρίσει. Ωστόσο, για την έξοδο στο Champions League αλλά και γενικότερα στην Ευρώπη, το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο. Ουνιόν και Φράιμπουργκ ήταν οι κερδισμένες της 29ης αγωνιστικής. Ειδικά η ομάδα του Βερολίνου που έκανε ένα πολύ μεγάλο «διπλό»!

Μιας και πέρασε νικηφόρα από το «Borussia-Park». Επικράτησε 1-0 της Γκλάντμπαχ και ανέβηκε στην 3η θέση, στους 55 βαθμούς. Υπό συνθήκες, εξάλλου, είναι ακόμη… ζωντανή και για το πρωτάθλημα. Καθώς η διαφορά από την πρώτη Ντόρτμουντ είναι 5 βαθμοί, ενώ από την δεύτερη Μπάγερν Μονάχου 4, αντίστοιχα. Το γκολ που σημείωσε ο Μπέκερ στο 60' διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (0-1).

Σημαντικό τρίποντο και για την Φράιμπουργκ. Αλλά το δικό της ήρθε με εμφατικό τρόπο. Διότι νίκησε 4-0 την Σάλκε και είναι στην 4η θέση με 53 βαθμούς. Ο Γκρέγκοριτς άνοιξε το σκορ στο 7'. Για να ακολουθήσει ένα ακόμη δικό του τέρμα στο 35' για το 2-0. Στη συνέχεια, στο 52' ήταν η σειρά του Χέλερ για το 3-0. Επιπλέον, με προβολή στο 82' ο Γκίντερ σημείωσε το τελικό σκορ!

Επίσης, η Λεβερκούζεν προελαύνει. Μια ακόμη νίκη για την ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο που μετρά 13 ματς χωρίς ήττα σε όλες τις διοργανώσεις. Καθώς είναι 6η με 47 βαθμούς, στο -4 από την 5άδα και την αντίπαλό της. Κόντρα στη Λειψία τα βρήκε δύσκολα στην αρχή. Διότι οι φιλοξενούμενοι είχαν οριζόντιο δοκάρι με τον Χικαπιέ στο 32'. Έτσι, στο 40' η «Bay Arena» πήρε… φωτιά όταν ο Χλόσεκ πέτυχε το 1-0. Αλλά το ίδιο συνέβη και στο 85'. Αποβολή του Σομπολσάι με δεύτερη κίτρινη κάρτα, όπως και πέναλτι της Μπάγερ. Ο Αμίρι ήταν εύστοχος από την «άσπρη βούλα» για το 2-0 στο 86'.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr