Ποδόσφαιρο

Νίκες για Πανσερραϊκό και Κηφισιά [vids]

Δευτέρα, 24 Απριλίου 2023 - 20:55

Οι πρωτοπόροι στους ομίλους της Super League 2 πήραν τα τρίποντα στα ματς της 21ης αγωνιστικής.

Νίκες για Πανσερραϊκό και Κηφισιά [vids]

Με νικηφόρα αποτελέσματα ολοκλήρωσαν την 21η αγωνιστική, στη δεύτερη κατηγορία, οι ομάδες που προπορεύονται τόσο στον βόρειο όσο και στο νότιο όμιλο της Super League 2. Πανσερραϊκός και Κηφισιά πήραν, άλλος εύκολα άλλος δύσκολα, τις νίκες και συνεχίζουν να οδηγούν την κούρσα που οδηγεί στη μεγάλη κατηγορία.

Στη Θεσσαλονίκη, η ομάδα του Δερμιτζάκη πήρε ένα ανέλπιστο τρίποντο όπως πήγε το ματς. Καθώς επικράτησε 1-0 του Μακεδονικού με αυτογκόλ στο 90'+3 του Χασάνογλου. Διότι τα «λιοντάρια» έχασαν την ευκαιρία να πάρουν τα ηνία στο σκορ από το 13'. Όταν ο Μπαΐροβιτς αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι. Πιο συγκεκριμένα, ο Γουναρίδης το απέκρουσε! Έτσι διατήρησε το +9 από τη δεύτερη ΑΕΛ.

Ακόμη τρεις βαθμούς προσέθεσε η Κηφισιά στο «σακουλάκι» της. Νίκησε 1-0 την Κρήτη τον ΟΦ Ιεράπετρας και βρέθηκε στο +5 από την Καλλιθέα, που έχει πάντως ένα ματς λιγότερο. Όλα έγινε πολύ νωρίς στην αναμέτρηση. Με τον Ταλάλ να σκοράρει με το… καλημέρα στο ματς. Όταν στο 3' βρέθηκε σε θέση βολής απέναντι από τον Κυρίτση και τελείωσε ιδανικά τη φάση. Η Κηφισιά είχε και άλλες ευκαιρίες για να σημειώσει περισσότερα γκολ.

Στο τρίτο ματς της ημέρας, Ηλιούπολη και Χανιά έμειναν στο 0-0. Αν και οι δύο ομάδες είχαν αρκετές τελικές, ωστόσο τους έλειψε το γκολ. Ειδικότερα, η Ηλιούπολη που είχε δοκάρι (σ.σ.: οριζόντιο) στο 73' με τον Φρίμπονγκ. Κλασικές ευκαιρίες απώλεσαν και οι Κρητικοί.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr