Ποδόσφαιρο

Η Καρμιώτισσα «κλείδωσε» την παραμονή [vid]

Δευτέρα, 24 Απριλίου 2023 - 21:44

Επικράτησε 1-0 του Ακρίτα Χλώρακα στο «Τσίρειο» και είναι στο +11 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η Καρμιώτισσα «κλείδωσε» την παραμονή [vid]

Η ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών πέτυχε άλλη μια σημαντική νίκη στα φετινά Play Out του κυπριακού πρωταθλήματος. Μιας και το απόγευμα της Δευτέρας επικράτησε 1-0 του Ακρίτα Χλώρακας. Το αποτέλεσμα ήταν να αποκτήσει αβαντάζ 11 βαθμών από τον 12ο της βαθμολογίας, Ολυμπιακό Λευκωσίας. Ουσιαστικά αυτό μεταφράζεται, κατά πολύ μεγάλο βαθμό, στην εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία.

Εξάλλου, σε ένα ματς με τόσο μεγάλο ενδιαφέρον ένα γκολ ήταν τελικά αρκετό. Το σημείωσε ο Ελ Αλουχί. Με σουτ εντός περιοχής, στο 7', μετά την πάσα του Καλτσά. Αυτό το τέρμα έκρινε τελικά την αναμέτρηση στο «Τσίρειο» στάδιο. Αν και μετά το γκολ της Καρμιώτισσας, η ομάδα του Ακρίτα είχε ευκαιρίες για να φτάσει στην ισοφάριση. Αλλά οι Γραβριήλ και Τόρες δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Το ίδιο έγινε από την άλλη πλευρά, για την ομάδα των Πάνω Πολεμιδίων με τους Λουκίλι, Γκράβεμπεργκ και Κουλιμπαλί. Έτσι το 1-0 από τα πρώτα λεπτά έμεινε ως το φινάλε με τους φιλάθλους της Καρμιώτισσας να πανηγυρίζουν έξαλλα αυτή την σπουδαία νίκη.

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ (Φλορίν Μπράτου): Κνόμπλοχ, Γκραντινάρου, Μαλόνε (68' Ντούμπια), Αγγελή, Τσελούτσκα, Γκαστανιάγα, Νεοφύτου, Καλτσάς (89' Τζανακάκης), Λουκίλι (69' Χούμποτσαν), Ελ Αλουχί (90'+3 Οικονομίδης), Γκράβεμπεργκ (69' Κουλιμπαλί).

ΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛΩΡΑΚΑΣ (Ντένις Λαχτιόνοφ): Περντρέου, Καραγιάννης (56' Αραούχο), Σαραβάνια, Μεντιμόρετς, Άμπραχαμ (67' Πικής), Κονέ (63' Κλεμέντε), Εράσο, Γαβριήλ, Σέχιτς (63' Παουκέν), Λόπες, Τόρες.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr